Hot Gossip: Όλα όσα μάθαμε για τον γάμο της Hailey και του Justin Bieber!

Με όλες αυτές τις juicy λεπτομέρειες θα νιώσεις σαν να ήσουν και εσύ καλεσμένη στον γάμο της χρονιάς.

Elle 04 Οκτ. 19
Hot Gossip: Όλα όσα μάθαμε για τον γάμο της Hailey και του Justin Bieber!

Το μεγάλο sleep over

Στο rehearsal dinner που έλαβε χώρα μια μέρα πριν την λαμπερή τελετή το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους παρακολούθησαν την ρομαντική ταινία το Ημερολόγιο και έπαιξεν με νεροπίστολα. Λέγεται ότι η βραδιά ήταν έτσι οργανωμένη ώστε να θυμίζει ένα τεράστιο sleep over με παγωτά, μαλλί της γριάς και ανέμελη διάθεση.

H αίθουσα bowling

Το ζευγάρι αποφάσισε να στήσει μια αίθουσα bowling στο lounge του resort που έκλεισαν ώστε να κάνουν μια ρομαντική αναδρομή και να θυμηθούν την ημέρα που γνωρίστηκαν. Αφού είχαν ήδη κάνει πολιτικό γάμο η βραδιά αυτή ήταν μια υπέροχη ευκαιρία να το γιορτάσουν.

https://www.instagram.com/p/B3C3I_vgys8/

To δώρο του Justin

Ο Justin έκανε στον εαυτό του ένα δώρο γάμου, ένα vintage ρολόι Audemars Piguet από τα 70s που λέγεται ότι κοστίζει γύρω στις 50,000 δολάρια.

https://www.instagram.com/p/B3DVbWZHiJo/?utm_source=ig_embed

Ήταν καλεσμένη και η πρώην του Justin Bieber

Στον γάμο ήταν καλεσμένη και η Caitlin Beadles που οι φανατικοί beliebers θυμούνται ως πρώην κοπέλα του Justing με την οποία ήταν σε σχέση για περίπου έναν χρόνο το 2008. Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από τον γάμο.

H single εμφάνιση της Kylie

Η Kylie Jenner έκανε την πρώτη της σόλο εμφάνιση στον γάμο μετα τον χωρισμό της με τον ράπερ Travis Scott. To plus one της όμως ήταν η κορούλα της Stormi Webster.

Που ήταν ο Alec Baldwin;

O ηθοποιός Alec Baldwin, θείος της Hailey, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στον γάμο της αφού την ημέρα εκείνη βρισκόταν στην Νέα Υόρκη με την γυναίκα του.

Γιατί εμφανίστηκε μόνη της η Katy Perry;

Η Katy Perry εμφανίστηκε μόνη της στον γάμο χωρίς τον Orlando Bloom στο πλευρό της. Πολλοί εικάζουν ότι έχει να κάνει με την κόντρα Justin και Orlando που ξέσπασε το 2014. Τότε ο Bloom είχε χτύπησει τον τραγουδιστή στην Ibiza επειδή ο τελευταίος είχε αποκτήσει στενή σχέση με την Miranda Kerr, πρώην γυναίκα του Άγγλου ηθοποιού.

Το δώρο του Hedi Slimane για το ζευγάρι

Ο σχεδιαστή και επικεφαλής του οίκου Saint Laurent, Hedi Slimane, χάρισε στο νεόνυμφο ζευγάρι ασορτί δερμάτινα τζάκετ με τις λέξεις Husband και Wife στο πίσω μέρος τους.

https://www.instagram.com/p/B3JTq6Oj3gK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT