Hot Right Now: 5 τάσεις που κάνουν θραύση στο street style της #MFW

Για στυλ που ξεχωρίζει χάρη στις πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες, ρίξε μια ματιά στα trends που αγαπήσαμε και υιοθέτησε αυτά που σε εκφράζουν περισσότερο.

Elle 25 Φεβ. 20
Hot Right Now: 5 τάσεις που κάνουν θραύση στο street style της #MFW

Τις μεγαλύτερες τάσεις τις γνωρίζεις ήδη αλλά εμείς είμαστε εδώ για να εντοπίσουμε και να σου μεταφέρουμε τις λίγο πιο ιδιαίτερες, αυτές που έχουν την δυνατότητα να απογειώσουν το στυλ σου. Με την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και τις υπέροχες street style εμφανίσεις ως αφορμή κάναμε την έρευνά μας και καταλήξαμε στις καλύτερες. Τι λες, εσύ θα τις υιοθετήσεις ή θα τις αφήσεις στις πιο τολμηρές;

Οι βερμούδες

Μπορεί η άνοιξη να μην έχει εμφανιστεί για τα καλά αλλά οι street stylers επέλεξαν τα outfits τους σαν να έχουν ήδη ανέβει οι θερμοκρασίες με τις βερμούδες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα σύνολά τους. Τις συνδύασαν με πουκάμισα, αυστηρά blazers και φυσικά μπότες μέχρι το γόνατο ή κλάσικά loafers (φορεμένα ακόμα και με κάλτσες!).

Η bowling bag του οίκου Prada

Αν υπάρχει μια τσάντα που κέρδισε τον τίτλο της it bag του street style αυτή τη σεζόν τότε αυτή ήταν η bowling bag του οίκου Prada που πρωτοεμφανίστηκε στα 90s. Είδαμε να την κρατούν style lovers με διαφορετικά στυλ και καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα: αυτή η τσάντα ταιριάζει σε όλες.

Φώτο: carodaur

Το μπλε

Αν ακόμα δεν το γνωρίζεις η Pantone ανακήρυξε το μπλε ως χρώμα του 2020 και οι street stylers φαίνεται να το λατρεύουν. Εμείς τις καταλαβαίνουμε απόλυτα αφού πρόκειται για χρώμα που ταιριάζει σε όλες, είναι κλασικό και δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Μας αρέσει ιδιαίτερα σε συνδυασμό με μπεζ ή λευκά κομμάτια και ανυπομονούμε να το προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Φώτο: streetrends

Φώτο: bottegashape

Τα μπεζ παντελόνια

Όλα δείχνουν ότι οι ουδέτερες αποχρώσεις παραμένουν σταθερή αξία στα outfits των street stylers. Στο Μιλάνο αμέτρητες stylish παρουσίες επέλεξαν το μπεζ παντελόνι για να συνδυάσουν με αυτό άλλα κομμάτια σε neutral αποχρώσεις αλλά και για να κάνουν τις ομορφότερες αντιθέσεις.

Φώτο: erika_boldrin

Οι γραβάτες

Απίστευτο και όμως αληθινό: οι γραβάτες επιστρέφουν… Μπορεί μετά τους πειραματισμούς σου με το στυλ της Avril Lavingne να είχες ορκιστεί ότι δεν θα τις ξαναπλησιάσεις αλλά μήπως να το ξανασκεφτείς; Οι street stylers όχι μόνο τις πρόσθεσαν στα outfit τους αλλά το ανδρόγυνο αποτέλεσμα πρέπει να ομολογήσουμε ότι μας άρεσε πολύ!

Φώτο: maria_bernad

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: