Η Avon στηρίζει έμπρακτα τις γυναίκες όλου του κόσμου

Το δημοφιλές brand ομορφιάς παρουσιάζει το Stand4her, μια παγκόσμια καμπάνια, που στόχο έχει να βελτιώσει τη ζωή 100 εκατομμυρίων γυναικών σε κάθε γωνιά της γης.

Elle 08 Μαρ. 19
Η Avon στηρίζει έμπρακτα τις γυναίκες όλου του κόσμου

Η Avon θέλει να κάνει τον κόσμο καλύτερο! Έτσι δημιούργησε το παγκόσμιο πρόγραμμα,  Stand4her, με το οποίο σκοπεύει να εξαλείψει όλα εκείνα τα εμπόδια που εξακολουθούν να κρατούν τις γυναίκες πίσω. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έρχεται να βελτιώσει την ζωή 100 εκατομμυρίων γυναικών από σήμερα και για τα επόμενα 10 χρόνια, εξασφαλίζοντας για αυτές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης και ανέλιξης, ελευθερία έκφρασης και το σημαντικότερο… τη δυνατότητα για μια ασφαλή και υγιή ζωή!

Μία από τις βασικότερες πρωτοβουλίες του δεκαετούς προγράμματος Stand4her είναι τα εγκαίνια της Ακαδημίας Avon, η οποία πρόκειται να εκπαιδεύει 500.000 επιχειρηματίες κάθε μήνα, επιτρέποντας σε περισσότερες γυναίκες από όλο τον κόσμο να κερδίζουν το εισόδημά τους με τον δικό τους τρόπο και με τους δικούς τους όρους. Η Ακαδημία θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά προγράμματα στον κόσμο και θα παρέχει στις γυναίκες δια βίου μάθηση και ευέλικτες ευκαιρίες ανάπτυξης, μέσω ενός συνδυασμού διαδικτυακών βίντεο, διαδραστικών μαθημάτων και υποστήριξη από άλλες αντίστοιχες επιχειρηματίες.

Ωστόσο οι πρωτοβουλίες του προγράμματος Stand4her είναι πολλές και είναι οι εξής:

  • Πρόγραμμα Avon Fair για Εκείνη. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που θα συμβάλει στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας 250.000 γυναικών, που εργάζονται ήδη στην αλυσίδα εφοδιασμού της Avon. Στόχος του είναι να τους εξασφαλίσει καλύτερες και ίσες ευκαιρίες προώθησης της καριέρας τους.
  • To Πρόγραμμα Υποτροφιών για Γυναίκες του Ιδρύματος της Avon. Το συγκεκριμένο προσφέρει οικονομικές συνεισφορές στις Αντιπροσώπους και τις οικογένειές τους, προκειμένου να μπορέσουν να καλύψουν τα διάφορα εκπαιδευτικά κόστη.
  • Η Avon ενθαρρύνει την ατομική έκφραση και την κατάργηση των στερεοτύπων μέσω μιας νέας εταιρικής στρατηγικής που εκδημοκρατίζει την ομορφιά, αντιπροσωπεύοντας όλες τις γυναίκες  ανεξαρτήτου δημογραφικών στοιχείων, εθνοτήτων, σεξουαλικών προτιμήσεων και ηλικιών και παρέχοντας τους προσιτά, ποιοτικά προϊόντα σε οικονομικές τιμές.
  • Η Υπόσχεση για τον Καρκίνο του Μαστού της Αvon, που υποστηρίζεται από το Ίδρυμα της Avon, στοχεύει στο να προσεγγίζει 100 εκατομμύρια γυναίκες ετησίως, για να διασφαλίσει ότι κάθε μία από αυτές γνωρίζει τους κινδύνους και τα σημάδια του καρκίνου του μαστού, αλλά και το πώς και πότε να αναλάβει δράση.
  • Η Καταπολέμηση της Βίας Κατά των Γυναικών και των Κοριτσιών, η οποία θα πραγματοποιηθεί με την εκπαίδευση 100 εκατομμυρίων γυναικών ετησίως γύρω από τη βία του ασθενέστερου φύλου. Μέσω αυτού του προγράμματος παρέχεται πληθώρα πληροφοριών σχετικά με το πού μπορούν οι κακοποιημένες γυναίκες να ζητούν βοήθεια ενώ παράλληλα ενθαρρύνεται η  συζήτηση γύρω από το θέμα και βελτιώνεται η υποστήριξη που δέχονται, μέσω συνεργασιών με φιλανθρωπικούς οργανισμούς, ημερίδες ενημέρωσης και μεταβάλλοντας παγκόσμιες πολιτικές.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT