Οι celebrity έρωτες του καλοκαιριού

Τα νέα ειδύλλια της showbiz που γεννήθηκαν μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες, φαίνεται πως θα μας απασχολήσουν και τη νέα σεζόν.

Elle 30 Αυγ. 19
Οι celebrity έρωτες του καλοκαιριού

Miley Cyrus και Kaitlynn Carter

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Liam Hemsworth και αμέσως μετά άρχισε να βγαίνει ραντεβού και να ταξιδεύει με τη νέα της αγαπημένη, αδιαφορώντας για τα σχόλια. «Είμαι πιο υγιής και χαρούμενη από ποτέ», έγραψε στο Instagram της, επιβεβαιώνοντας πως διανύει μια δημιουργική φάση της.

Tyler Cameron και Gigi Hadid

Ο πρωταγωνιστής του δημοφιλούς reality The Bachelorette και το τοπ μόντελ είναι μαζί εδώ και λίγες εβδομάδες, με τους παπαράτσι να καραδοκούν για ένα κλικ. Πλέον πάντως βγαίνουν όλο και πιο συχνά ραντεβού στη Νέα Υόρκη.

Anwar Hadid και Dua Lipa

Ο αδερφός της Gigi και της Bella Hadid ξεκίνησαν να βγαίνουν στις αρχές του καλοκαιριού, με το ειδύλλιό τους όλο και να δυναμώνει. Άλλωστε οι δυο τους δεν αποφεύγουν καθόλου τα φωτογραφικά φλας.

Shawn Mendes και Camila Cabello

Ήταν φίλοι και έγιναν ζευγάρι. Τώρα τραγουδούν μαζί το super καλοκαιρινό hit Señorita και μοιάζουν τρελά ερωτευμένοι. Μάλιστα πήγαν μαζί και στην πρόσφατη απονομή των VMA.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT