Η Millie Bobby Brown λανσάρει την πρώτη της vegan σειρά καλλυντικών

Λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού η διάσημη, πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Stranger Things», είναι έτοιμη για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, που ακούει στο όνομα Florence by Mills.

Elle 27 Αυγ. 19
Η Millie Bobby Brown λανσάρει την πρώτη της vegan σειρά καλλυντικών

Μπορεί να είναι μόλις 15 χρονών, ωστόσο η Millie Bobby Brown, γνωστή στο κοινό και ως Eleven, έχοντας σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο κομμάτι της υποκριτικής, αποφάσισε αυτή τη σεζόν να βουτήξει σε άγνωστα νερά. Η νεαρή ηθοποιός, που έγινε γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κατείχε στην δημοφιλή σειρά του Netflix, «Stranger Things», ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Beauty & Skincare Brand, που θα φέρει την υπογραφή της, ονόματι Florence By Mills. Αυτός ο τίτλος δεν επιλέχθηκε καθόλου τυχαία, αφού Florence ονομάζεται η αγαπημένη γιαγιά της Brown, στην οποία θέλει να αφιερώσει την νέα της επιχειρηματική κίνηση, η οποία θα απευθύνεται κυρίως στο νέο «αίμα», στην γενιά των Generation Z.

https://www.instagram.com/p/B1Yv2olnRWv/

«Λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ προϊόντα μακιγιάζ από όταν ήμουν 10 χρονών. Η επιδερμίδα μου έχει έρθει σε επαφή με κάθε λογής σύνθεση και έχει δοκιμάσει κάθε είδους φον ντε τεν… Ωστόσο πρέπει να ομολογήσω ότι ποτέ δεν βρήκα κάποιο προϊόν που να μου άρεσε πραγματικά. Μάλιστα, κάθε φορά που γύριζα σπίτι και αφαιρούσα το μακιγιάζ μου, με λύπη συνειδητοποιούσα πως πάλι κάποιο αντιαισθητικό σπυρί είχε κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του.» δήλωσε χαρακτηριστικά η Brown σε συνέντευξή της, αφού ρωτήθηκε ποια ήταν η αφορμή που την έκανε να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. 

https://www.instagram.com/p/B1g5u3UJUyi/

H Brown γνωρίζει καλά πως δεν είναι η πρώτη celebrity που μεταπηδά από τον χώρο της υποκριτικής και του θεάματος στον κόσμο της ομορφιάς. Πολλές, λαμπερές σταρ πριν από αυτή έχουν κάνει ακριβώς το ίδιο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η Rihanna, η Kylie Jenner η οποία μάλιστα έχει αναδειχθεί από το Forbes ως η νεότερη, δισεκατομμυριούχος, επιχειρηματίας στο κόσμο- η ετεροθαλής αδερφή τής Kim Kardashian (η αγαπημένη της Brown) αλλά και η Ariana Grande, που έχει δηλώσει και επίσημα ότι σκοπεύει να κάνει και αυτή το ίδιο στο κοντινό μέλλον.

https://www.instagram.com/p/B1mHfILHDkl/

Επομένως η νεαρή πρωταγωνίστρια χρειαζόταν κάτι που να κάνει την δική της σειρά καλλυντικών να ξεχωρίσει. Και το βρήκε… Πέρα από το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα της συλλογής έχουν vegan σύνθεση, η ίδια σε πρόσφατη δήλωσή της υποστήριξε πως πίσω από το νέο της εγχείρημα υπάρχει και φιλανθρωπικό ενδιαφέρον, αφού ένα ποσοστό των εσόδων της θα κατατίθενται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, που υποστηρίζει παιδιά με καρκίνο.

https://www.instagram.com/p/B1kD7wOpR_c/

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: