Η πιο δυνατή εμφάνιση στο φεστιβάλ της Βενετίας

Η παραολυμπιονίκης Giusy Versace εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με το λαμπερό της φόρεμα αποκαλύπτοντας τα προσθετικά μέλη της και στέλνοντας έτσι ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας.

Elle 04 Σεπ. 19
Η πιο δυνατή εμφάνιση στο φεστιβάλ της Βενετίας

Στο κόκκινο χαλί του 76ου κινηματογραφικού φεστιβάλ της Μόστρα απολαύσαμε πολλά εντυπωσιακά λουκ, ένα όμως μας συγκίνησε πραγματικά και μας έκανε να πιστέψουμε στη δύναμη της ψυχής. Η παραολυμπιονίκης Giusy Versace, έκανε την εμφάνισή της ανάμεσα στις λαμπερές σταρ και απέσπασε το μεγαλύτερο χειροκρότημα. Επέλεξε ένα φόρεμα που αποκάλυπτε τα τεχνητά μέλη της, τα οποία ήταν επίσης διακοσμημένα με μοτίβα.

Η Giusy Versace έχασε τα πόδια της σε τροχαίο το 2005, όταν ήταν μόλις 28 ετών. Δεν το έβαλε όμως κάτω. Βρήκε τη δύναμη να ασχοληθεί με το στίβο έχοντας κατακτήσει δεκάδες τίτλους, ενώ έχει συμμετάσχει και σε show χορού.

Στο κόκκινο χαλί δεν φόρεσε τα αθλητικά της, αλλά τις γόβες της και φυσικά το πιο λαμπερό της χαμόγελο, στέλνοντας σε όλους το μήνυμα πως στη ζωή πρέπει πάντα να βρίσκεις τη δύναμη να συνεχίζεις και να ονειρεύεσαι.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: