Οι royal ταινίες και σειρές που αξίζει να ξεκινήσεις σήμερα #Elena’sDiary

Η Έλενα Μακρή μοιράζεται μαζί μας τις αγαπημένες της βασιλικές -τηλεοπτικές και κινηματογραφικές- παραγωγές, οι οποίες προσφέρουν φυγή από την καθημερινότητα, φωτίζουν πτυχές της ιστορίας και αποκαλύπτουν με αλλιώτικο φως προσωπικότητες που άφησαν σημάδι στο χρόνο.

HELLO.gr 10 Απρ. 20
Οι royal ταινίες και σειρές που αξίζει να ξεκινήσεις σήμερα #Elena’sDiary

Έχω μια αδυναμία στις σειρές και τις ταινίες με θέμα ιστορικές, ηγεμονικές προσωπικότητες και δεν νομίζω ότι είμαι η μόνη. Προσφέρουν φυγή από την καθημερινότητα, φωτίζουν πτυχές της ιστορίας και αποκαλύπτουν με αλλιώτικο φως προσωπικότητες που άφησαν σημάδι στο χρόνο. Μοιράζομαι λοιπόν μαζί σας τις αγαπημένες μου από το Netflix αλλά και αλλού.

Τhe Last Czars

Ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του Τσάρου Νικόλαου που εξηγεί πως η δυναστεία των Ρομανώφ έφτασε στο τραγικό τέλος της, με την στυγερή δολοφονία όλων των μελών της οικογένειας μετά την Ρωσική Επανάσταση. Η σειρά εξιστορεί φυσικά και τον ρόλο του περιβόητου Ρασπούτιν και τη σχέση του με την τελευταία Αυτοκράτειρα.

Versailles

Mια ακόμη μεγάλη, πλούσια παραγωγή με γυρίσματα στα πραγματικά ανάκτορα των Βερσαλλιών. Όχι απόλυτα ιστορικά ακριβής όσον αφορά τα γεγονότα, αλλά είναι σίγουρα μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περιήγηση στην εποχή του Λουδοβίκου 14ου, του περίφημου βασιλιά Ήλιου με μεγάλη έμφαση- και ελευθεριότητα στην σκηνοθεσία- στις ερωτικές του περιπέτειες με συζύγους και ερωμένες, αλλά και στις δολοπλοκίες και τις ίντριγκες των ανακτόρων. Και οι τρεις σεζόν είναι στο Νetflix αλλά η σειρά έχει ξεκινήσει να προβάλλεται  και από τον Alpha.

Βρείτε ακόμα περισσότερες royal σειρές και ταινίες (που αξίζουν!) στο Elena’s Diary στο HELLO.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT