Η σαμπάνια σβήνει τα σημάδια από το δέρμα σου!

Πολεμήστε τις πανάδες και τα σημάδια φωτογήρανσης με μια θεραπεία που έχει βασικό της συστατικό τις ουσίες από το αγαπημένο ποτό.

Elle 25 Φεβ. 19
Η σαμπάνια σβήνει τα σημάδια από το δέρμα σου!

πανάδες

Φωτογράφος: Sjoukje Boersma

Προσπαθείς να απαλλαγείς από πανάδες, κηλίδες και ρυτίδες; Οι επιστήμονες αξιοποιούν πλέον τα οξέα φρούτων της σαμπάνιας. Συγκέντρωσαν κάποια από τα δραστικά συστατικά της, όπως το τρυγικό οξύ των σταφυλιών και τη βιταμίνη C (στη μορφή ασκορβικού οξέος) και τα πρόσθεσαν σε ένα σύστημα περιποίησης του δέρματος που προσφέρεται στο ιατρείο.

Η θεραπεία φωτογήρανσης είναι μια εντατική μέθοδος που μας βοηθά να εξαφανίσουμε τα σημάδια όπως ρυτίδες, πανάδες, κηλίδες. Η διαδικασία περιλαμβάνει χημικό και ενζυμικό πίλινγκ, για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια του δέρματος, και ενυδάτωση.

Τα βήματα της θεραπείας

Ποια είναι η διαδικασία της θεραπείας; Ο ειδικός καθαρίζει με μια λοσιόν το δέρμα, καλύπτει ερμητικά τα μάτια και ψεκάζει τονωτικό σπρέι στο πρόσωπο για να απλώσει αμέσως μετά τη μάσκα σαμπάνιας. Στη συνέχεια εφαρμόζει το περιεχόμενο της αμπούλας με βιταμίνη C αφήνοντάς τη να δράσει για 15′. Η μάσκα αφαιρείται με κρύο νερό και κατόπιν εφαρμόζεται άλλη μάσκα υδρογέλης για 20′. Το υλικό αφαιρείται πάλι και η θεραπεία ολοκληρώνεται με κρέμα σαμπάνιας και αντιηλιακό με SPF 50. Η μέθοδος ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος και το ολοκληρωμένο πρωτόκολλο που προτείνεται περιλαμβάνει περίπου 5 συνεδρίες. Info: medlux.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT