Jennifer Lopez: Εξίσου λαμπερή και χωρίς μακιγιάζ η λατίνα σταρ

H Λατίνα σταρ, παρά την ηλικία της, διαθέτει μια από τις πιο λαμπερές και εντυπωσιακές επιδερμίδες της showbizz και το αποδεικνύει περίτρανα στο παρακάτω βίντεο.

HELLO.gr 11 Δεκ. 19
Jennifer Lopez: Εξίσου λαμπερή και χωρίς μακιγιάζ η λατίνα σταρ

Υποψήφια για τη Χρυσή Σφαίρα Β΄Γυναικείου Ρόλου αναδείχτηκε η Jennifer Lopez για την ερμηνεία της στην ταινία «Ηustler». Ο σύντροφός της Alex Rodriguez με την κάμερα του κινητού του, τράβηξε ένα βίντεο την αγαπημένη του, τη στιγμή που ανέβαζε και εκείνη ένα βίντεο στο Instagram. Η 50χρονη Λατίνα σταρ φαίνεται καθισμένη στο κρεβάτι, με έναν πρόχειρο κότσο στα μαλλιά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

«Είμαι τόσο υπερήφανος που η Jennifer είναι υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της στην ταινία Hustler. Τι υπέροχος τρόπος να τελειώνει μία υπέροχη χρονιά για την πιο ταλαντούχα γυναίκα στον πλανήτη. Συγχαρητήρια baby! Σε αγαπώ», ήταν τα λόγια του Rodriguez αναρτώντας το βίντεο. Εμάς όμως δεν μας ενθουσίασαν μόνο τα παραπάνω λόγια αλλά και η σχεδόν αλαβάστρινη επιδερμίδα της super star που ήταν έξτρα λαμπερή, λες και είχε φορέσεις το πιο glam highlighter.

Δείτε το βίντεο στο HELLO.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: