Justin Bieber: Η δημόσια εξομολόγηση που συγκλονίζει

Ο νεαρός popstar μοιράζεται μέσω instagram πληροφορίες για την προσωπική ζωή του παρελθόντος και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

HELLO.gr 05 Σεπ. 19
Justin Bieber: Η δημόσια εξομολόγηση που συγκλονίζει

Ο Justin Bieber, με ένα εκτενές κείμενο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μιλάει ανοιχτά για το παρελθόν του, τις καταχρήσεις με τα σκληρά ναρκωτικά, τις τοξικές σχέσεις, την ασέβεια που συνήθιζε να δείχνει απέναντι στις γυναίκες καθώς και την προσωπική του μάχη με την κατάθλιψη.

«Είναι δύσκολο να σηκωθείς από το κρεβάτι με τη σωστή στάση απέναντι στη ζωή όταν έχεις συγκλονιστεί από τη ζωή που έζησες στο παρελθόν, τη δουλειά σου, τις ευθύνες, τα συναισθήματα, την οικογένεια, τις συντρόφους σου, τις σχέσεις σου. Όταν νιώθεις ότι θα έχεις μπελάδες, μετά από μπελάδες. Όταν προβλέπεις την ημέρα σου, μέσα από τα »φίλτρα» του φόβου και περιμένεις ακόμη μία άσχημη ημέρα. Ο κύκλος της απογοήτευσης που φέρνει απογοήτευση. Κάποιες φορές φτάνεις στο σημείο να μην θες να ζήσεις άλλο! Όταν νιώθεις ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Μπορώ να σε καταλάβω απόλυτα. Συμπάσχω μαζί σου. Δεν μπορώ να αλλάξω την νοοτροπία μου. Είμαι τυχερός γιατί έχω ανθρώπους να με ενθαρρύνουν να συνεχίσω. Βλέπεις έχω πολλά χρήματα, αμάξια, ρούχα, βραβεία αλλά ακόμη ένιωθα κενός. Έχεις δει τις στατιστικές για τα παιδιά – σταρ και για το πώς εξελίχθηκε η ζωή τους; Υπάρχει μία τρελή πίεση και ευθύνη για έναν παιδικό εγκέφαλο που δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα», αναφέρει. Και συνεχίζει…

Διάβασε περισσότερα στο Hello.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: