Kate Middleton: Πώς παραμένει δραστήρια παρά την απομόνωση της στο παλάτι;

Η πολυάσχολη Δούκισσα του Κέμπριτζ έχει διακόψει τις βασιλικές τις υποχρεώσεις και επιλέγει να μένει κλεισμένη στο σπίτι παρέα με την οικογένειά της. Μάθε τι κάνει για να γεμίσει τις ώρες της.

HELLO.gr 30 Μαρ. 20
Kate Middleton: Πώς παραμένει δραστήρια παρά την απομόνωση της στο παλάτι;

Η παγκόσμια εξάπλωση του κορονοϊού έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή και το πρόγραμμα ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας. Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ακολουθώντας πιστά τις κυβερνητικές οδηγίες προκειμένου να μειωθεί η εξάπλωση του COVID-19, έχουν επιλέξει να παραμένουν εντός του παλατιού ενώ ταυτόχρονα έχουν περιορίσει δραστικά ή και εξαλείψει τελείως τις συναντήσεις που προκύπτουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Η πολυάσχολη Δούκισσα του Κέμπριτζ και μητέρα τριών παιδιών συνήθως μοιράζει την ημέρα της ανάμεσα στις βασιλικές τις υποχρεώσεις και τις σχολικές υποχρεώσεις των παιδιών της. Πλέον όμως, τα βασιλικά της καθήκοντα είναι πολύ περιορισμένα και μετά την απόφαση για το κλείσιμο των σχολείων, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, ο 6χρονος πρίγκιπας Τζορτζ και η 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ κάνουν τα μαθήματά τους από το σπίτι.

Μάθε περισσότερα για την καθημερινότητα της Kate Middleton εν μέσω καραντίνας στο HELLO.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: