Kate Midletton: Τι φόρεσε για να συνοδεύσει τα παιδιά της στο σχολείο;

Μπορεί οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου, με την βασιλική οικογένεια να ξεκινά τρισευτυχισμένη την πρώτη, σχολική ημέρα της χρονιάς, να μας κάνει να χαμογελάμε πλατιά, ωστόσο για μια ακόμα φορά δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την εντυπωσιακή εμφάνιση της Δούκισσας του Cambridge.

Elle 06 Σεπ. 19
Kate Midletton: Τι φόρεσε για να συνοδεύσει τα παιδιά της στο σχολείο;

Για ένα μικρό παιδί αλλά και τους γονείς του, η πρώτη μέρα στο σχολείο αποτελεί σπουδαίο γεγονός. Σε αυτή την περίπτωση, ακόμη και η βασιλική οικογένεια δεν αποτελεί εξαίρεση. Έτσι εχθές, η πριγκίπισσα Charlotte φόρεσε την μπλε στολή της και επισκέφθηκε -για πρώτη φορά ως μαθήτρια- το σχολείο Thomas’s Battersea, ακολουθώντας πιστά τα βήματα του μεγαλύτερου αδερφού της Πρίγκιπα George. Φυσικά τα δύο παιδιά συνοδεύονταν από τους γονείς τους, τον Πρίγκιπα William και την Kate Middleton, οι οποίοι φαίνονται ιδιαίτερα χαρούμενοι με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/B2BcYxRFqry/

Όσο γλυκιά και αν ήταν η μικρή Charlotte, η Kate Middleton, με την εντυπωσιακή εμφάνισή της, κατάφερε και πάλι να μαγνητίσει πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας. Και όχι άδικα…  Λίγο πριν το καλοκαίρι, η Δούκισσα του Cambridge, είχε ανανεώσει τα μαλλιά της, κάνοντας μερικές διακριτικές σαντρέ ανταύγειες, που χάριζαν άφθονο φως και λάμψη στο πρόσωπό της. Ωστόσο η καλοχτενισμένη κουπ της δεν ήταν το μόνο στοιχείο πάνω της που κέντρισε το ενδιαφέρον μας. Για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή είχε επιλέξει ένα floral φόρεμα Michael Kors, με υπέροχα puffer sleeves και μια δερμάτινη, μαύρη ζώνη, που τόνιζε υπέροχα την σιλουέτα της. Φυσικά, από το look δεν έλειπαν οι λεπτεπίλεπτες, φίνες, μαύρες γόβες, που έκαναν τα πόδια της να δείχνουν ακόμα πιο καλλίγραμμα.

Floral φόρεμα με δερμάτινη ζώνη, Michael Kors.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: