Κρυολιπόλυση: Το όνειρο της επίπεδης κοιλιάς

Ανώδυνα και χωρίς νυστέρι, το ψύχος θα μειώσει το περιττό, τοπικό πάχος από το σώμα σου. Μάθε πώς.

Elle 25 Φεβ. 19
Κρυολιπόλυση: Το όνειρο της επίπεδης κοιλιάς

κρυολιπόλυση

Φωτογράφος: Δημήτρης Σκουλός

Τι σχέση έχουν οι χαμηλές θερμοκρασίες με την απώλεια τοπικού πάχους; Το ότι μπορούμε να χάσουμε λίπος αναίμακτα, μόνο με την εφαρμογή ψύχους τοπικά, είναι πια δεδομένο. Σύμφωνα με έρευνες, το κρύο μας αδυνατίζει και ο μηχανισμός είναι απλός: το σώμα αναγκάζεται να κατεβάζει τη δική του θερμοκρασία ώστε να προσαρμοστεί σε εκείνη του περιβάλλοντος με αποτέλεσμα η ενέργεια που καταναλώνει να προκαλεί καύση θερμίδων. Και κάπου εδώ έρχεται η κρυολιπόλυση.

Τι κάνει η κρυολιπόλυση;

Τα πράγματα λειτουργούν κάπως διαφορετικά με την μέθοδο της κρυολιπόλυσης, την τεχνολογία που εφαρμόζεται για να μειώσει το λίπος τοπικά, π.χ. στα ψωμάκια, την κοιλιά κ.α. Θέλετε κοιλιά χορεύτριας και ελκυστικές, χυτές γάμπες; Με την εφαρμογή χαμηλής θερμοκρασίας τοπικά, μπορείτε να το καταφέρετε. Όπως αναφέρει η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου που παρουσιάζει στα διεθνή συνέδρια τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της κρυολιπόλυσης σε πάνω από 3.200 περιστατικά, με το καινούριο μοντέλο Clatuu Alpha:

«Το ιδιαίτερο που προσφέρει η τεχνική είναι ότι η διανομή του ψύχους είναι 3D και οι κεφαλές καλύπτουν μεγαλύτερη επιφάνεια σε σχέση με εκείνες άλλων συσκευών όπου η χαμηλή θερμοκρασία δρα κυρίως στα σημεία που εγκλωβίζονται σε αυτές. Επίσης τώρα η θερμοκρασία κατεβαίνει ομοιόμορφα στους -12ºC και η αναρρόφηση είναι ενισχυμένη κατά 25%. Μια άλλη αναβάθμιση είναι ότι έχουμε ειδική κεφαλή για το διπλοσάγονο και το λαιμό, αλλά και τα χέρια, τις γάμπες, τους έσω μηρούς, τον αυχένα που είναι πολύ δύσκολες περιοχές». Όσο για τα ποσοστά επιτυχίας; Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι μέσα σε 1 συνεδρία η μείωση του λίπους τοπικά με την κρυολιπόλυση ανέρχεται στο 80%. Info: kosmesis.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: