Λιποαναρρόφηση 4D για γραμμωμένο & καλλίγραμμο σώμα

Η μέθοδος καταργεί το περιττό λίπος σε μηρούς, πλάτη, μπορεί να δημιουργήσει γράμμωση στην κοιλιά και ανόρθωση γλουτών με το brazilian butt lift.

Elle 26 Μαΐ. 20
Λιποαναρρόφηση 4D για γραμμωμένο & καλλίγραμμο σώμα

Φωτογράφος: Θανάσης Κρίκης

Η λιποαναρρόφηση είναι από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις αυτή την εποχή για ανθρώπους που επιθυμούν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος κυρίως στο σώμα. Η επέμβαση επιτυγχάνει την αφαίρεση λίπους τοπικά μέσω αρνητικής πίεσης από διαφορετικές περιοχές του σώματος. Όπως εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Νώντας Καποσίτας, Δρ του πανεπιστημίου Αθηνών: «Η τεχνική tumescent που εφαρμόζεται μέχρι και σήμερα αφορά στην εισαγωγή μέσω κάνουλας, στις περιοχές που θα γίνει λιποαναρρόφηση, ειδικού φυσιολογικού ορού εμπλουτισμένου σε αδρεναλίνη, ξυλοκαΐνη και bicarbonate. Το εμπλουτισμένο υγρό μειώνει τον μετεγχειρητικό πόνο αλλά και τις μελανιές μετά την λιποαναρρόφηση».

Οι περιοχές όπου μπορεί να γίνει λιποαναρρόφηση, ώστε να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος, είναι:
-Λαιμός (διπλοσάγονο-προγούλι)
-πρόσωπο (παρειές)
-βραχίονες
-κοιλιά
-γλουτοί
-μηροί
-πλάτη
-γάμπες
Το κόστος ανά περιοχή είναι περίπου € 500.

Λιποαναρρόφηση 4D: Από τα 6- packs στο butt lift

Η λιποαναρρόφηση 4D είναι μια νέα φιλοσοφία της επέμβασης και αφορά το μπροστινό και το πίσω μέρος του σώματος το οποίο αποκτά γράμμωση. «Το πρόσθιο τμήμα του σώματος περιλαμβάνει την κοιλιά κυρίως και την δημιουργία των 6 packs. Στην περίπτωση αυτή γίνεται λιποαναρρόφηση μέσω υπερήχων (Vaser) στην διαδρομή των τενόντων των μυών αλλά και των τοξοειδών γραμμών των λοξών κοιλιακών μυών.
Το οπίσθιο τμήμα αφορά την λιποαναρρόφηση της πλάτης μέχρι τους γλουτούς σε επιλεγμένα σημεία και την μεταφορά του λίπους στους γλουτούς. Αυτή η μέθοδος ονομάζεται brazilian butt lift (bbl). Η επέμβαση αυτή είναι μια λιπογλυπτική του σώματος και ουσιαστικά κάνουμε ανόρθωση γλουτών με προσθαφαίρεση λίπους της ίδιας της γυναίκας» εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός.
Το κόστος της λιποαναρρόφησης 4D κυμαίνεται γύρω στα € 3000.

Πόσο διαρκεί η ανάρρωση;

Η αποθεραπεία της λιποαναρρόφησης 4D είναι ίδια με εκείνη που αφορά μια ή περισσότερες περιοχές, ενώ οι μελανιές θεωρούνται σχετικά ήπιες. Αν έχετε κάνει και bbl πρέπει να κοιμάστε σε πλαϊνή θέση η μπρούμυτα για 10-15 ημέρες. Να είστε προετοιμασμένες ότι θα φοράτε ειδικό κορσέ για 4 εβδομάδες. Η γυμναστική επιτρέπεται μετά από 1 μήνα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: