Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Το νέο power couple της μόδας;

Τι ετοιμάζει το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι των τελευταίων ημερών; Η απάντηση μπορεί και να σας εντυπωσιάσει...

Elle 16 Ιαν. 20
Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Το νέο power couple της μόδας;

Μετά την ανακοίνωση της παραίτησής τους από τα βασιλικά καθήκοντα τους την περασμένη εβδομάδα το βασιλικό ζευγάρι και οι επόμενες κινήσεις τους παραμένουν στο επίκεντρο της προσοχής όλων. Όλα δείχνουν ότι τα επόμενα βήματά τους θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον…

https://www.instagram.com/p/B7EaGS_Jpb9/

Την περασμένη εβδομάδα με ανάρτησή τους στο Instagram η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry δήλωσαν ότι παραιτούνται από τα καθήκοντά τους, ότι θα αφιερωθούν στον γιο τους, Archie, και θα εγκατασταθούν μόνιμα στην Βόρεια Αμερική. Ένας επιπλέον στόχος τους για το μέλλον είναι να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά και από τότε όλοι αναρωτιούνται τι επάγγελμα θα μπορούσαν να ακολουθήσουν.

Φήμες λένε ότι το ζευγάρι ενδιαφέρεται να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μόδας. Πράγματι, το πολυσυζητημένο δίδυμο πρόσφατα κατοχύρωσε τα πνευματικά δικαιώματα για περίπου δώδεκα brands στο όνομά του. Ανάμεσά τους πολλές από αυτές έχουν να κάνουν με τις φιλανθρωπικές τους δράσεις ενώ όλα δείχνουν ότι στα σκαριά είναι και ένα brand ρούχων. Tι μπορούμε να περιμένουμε; Παπούτσια, t-shirts, πανωφόρια, γιλέκα, αθλητικά ρούχα, ακόμα και πιτζάμες. Έχοντας υπόψη μας την eco-friendly στάση της Meghan κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της ως μέλος της Βασιλικής οικογένειας, είμαστε σίγουροι ότι και αυτή της η δράση θα έχει παρόμοιο χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: