Μάθαμε το μυστικό της λάμψης των σταρ στο Κόκκινο Χαλί

Η iS Clinical, μια μάρκα που αγαπήθηκε για τα εξαιρετικά αποτελέσματα λάμψης που χαρίζει στην επιδερμίδα, μας το αποκαλύπτει.

Elle 30 Μαΐ. 22
Μάθαμε το μυστικό της λάμψης των σταρ στο Κόκκινο Χαλί

Φωτό: Thanassis Krikis/10 AM

Όταν η πρόοδος της επιστήμης συναντά την αγνότητα της φύσης το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό και πολλά υποσχόμενο. Αυτή είναι άλλωστε και η συνταγή της επιτυχίας πάνω στην οποία βασίζεται η iS Clinical, μια μάρκα που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή για τα εξαιρετικά αποτελέσματα λάμψης που χαρίζει στην επιδερμίδα. Απόδειξη, η “αφρόκρεμα” του Χόλυγουντ που πίνει νερό στο όνομά της εδώ και δύο δεκαετίες τώρα! Οι Gwyneth Paltrow, Jessica Alba, January Jones και Rosie Huntington-Whiteley, είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα της αμερικανικής showbiz που τα χρησιμοποιούν ανελλιπώς στην καθημερινή τους ρουτίνα. Όσο για το μυστικό της λάμψης τους πριν από μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Κόκκινο Χαλί, δεν είναι άλλη από τις θεραπείες αναζωογόνησης της μάρκας. Συγκεκριμένα, η Fire& Ice Resurfacing Facial, διάσημη και ως “The Red Carpet Facial” είναι η θεραπεία “ναυαρχίδα” της μάρκας την οποία μπορούμε τώρα να απολαύσουμε σε συνεργαζόμενα ιατρεία δερματολόγων, πλαστικών και αισθητικών στην Ελλάδα, καθώς και στη νέα Tzouma Clinic, της Δρ.Αναστασίας Τζούμα στην περιοχή Hilton (Δερματολόγος Αφροδισιολόγος | Tzouma Clinic Αθήνα).

λάμψης

Who is who
Ας γνωρίσουμε την ιστορία της iS Clinical

Η iS Clinical ιδρύθηκε το 2002 στο Λος Άντζελες από τον βιοχημικό Bryan Johns (πάνω δεξιά) ο οποίος είναι CEO και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και τον Alec Call (πάνω αριστερά) ο οποίος είναι Αντιπρόεδρος. Από την πρώτη στιγμή στόχος ήταν η δημιουργία προϊόντων που επικεντρώνονται σε αγνά συστατικά φαρμακευτικής ποιότητας που μπορούν να “σταθούν” στα πιο επώνυμα ιατρεία. «Η φιλοσοφία μας από την αρχή ήταν να δημιουργήσουμε προϊόντα που βοηθούν τους ανθρώπους», μου είπε ο Alec Call τον οποίο είχα την τιμή να γνωρίσω από κοντά και να συζητήσουμε μετά από παρουσίαση της μάρκας που έγινε στην χώρα μας πριν λίγες μέρες. «Κάνε καλό πρώτος και θα γυρίσει σε εσένα», πρόσθεσε εξηγώντας μου το όραμα πάνω στο οποίο βασίστηκε η μάρκα.
Η ηθική και η φιλανθρωπία εξάλλου είναι δυο βασικά γνωρίσματα της iS Clinical που πραγματικά ξεχωρίζει αν σκεφτεί κανείς το καλό που κάνει σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. «Από τις αρχές της ίδρυσής μας δημιουργήσαμε ένα προϊόν, το Poly- Vitamin Serum με βιταμίνη Β3, τη γνωστή νιασιναμίδη, και βιταμίνη Β5, που χρησιμοποιείται από ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. «Οι συγκεκριμένοι ασθενείς αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα όπως η δερματίτιδα. Το δέρμα τους “σκάει” και “ανοίγει” κάνοντας πληγές. Ειδικά, όσοι κάνουν μεταμοσχεύσεις όπως πχ βλαστοκυττάρων, είναι λες και ο οργανισμός τους απορρίπτει το ίδιο τους το δέρμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις η επιδερμίδα κάνει να επανέλθει περίπου έναν χρόνο. Με το The Cancer Care Program της iS Clinical οι βλάβες επουλώνονται και η επιδερμίδα δείχνει και πάλι υγιής σε μόλις τρεις μήνες. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βοηθάμε αυτούς τους ανθρώπους να νιώσουν καλύτερα και να βελτιωθεί η καθημερινότητά τους» είπε χαρακτηριστικά ο Alec Call.

λάμψης

Ποια είναι η «συνταγή» της επιτυχίας της iS Clinical:

Μιλάμε για ένα ευτυχές “πάντρεμα” της φύσης και της επιστήμης αφού οι φόρμουλες σε αυτά τα μικρά αλλά θαυματουργά μπουκαλάκια συνδυάζουν εξαιρετικά ενεργά εκχυλίσματα φυτικής προέλευσης που δίνουν λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα της επιδερμίδας. «Επενδύουμε σε υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες που φημίζονται από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές τους δράσεις συνολικά στον οργανισμό», μου είπε ο Alec Call και συνέχισε αναλύοντάς μου ένα- ένα τα σπάνια συστατικά που εμπεριέχονται στις φόρμουλες των προϊόντων εστιάζοντας στα παρακάτω τέσσερα:

1. Διάφορες μορφές L- ασκορβικού οξέος, η διάσημη αντιοξειδωτική βιταμίνη C. 2. To συστατικό Centella Asiatica, γνωστό και ως Gotu kola, ένα μικρό, μονοετές ποώδες φυτό με πράσινα φύλλα σαν βεντάλια που χρησιμοποιείται εδώ και 2.000 χρόνια στην Κινεζική και Αγιουβερδική Ιατρική για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες. 3. Η ισχυρή αντιοξειδωτική ουσία ελαιοευρωπεϊνη, το φυσικό εκχύλισμα από τα φύλλα της ελιάς που φημίζεται από την αρχαιότητα για τις επουλωτικές του ιδιότητες. Συγκεκριμένα, στις μάχες το άλειφαν απευθείας στις πληγές των τραυματιών και η επούλωση ήταν άμεση. 4. Τα extremozymes, ένζυμα που προέρχονται από το φυτό extremophyle. «Πρόκειται για ένα φυτό που επιβιώνει σε ακραίες καιρικές συνθήκες όπως στην έρημο, στα βάθη του ωκεανού ακόμα και στους παγετώνες. Μιλάμε λοιπόν για ένα εξαιρετικά ανθεκτικό στις περιβαλλοντικές επιθέσεις φυτό που για να προστατευτεί δημιουργεί μια φούσκα γύρω του που λειτουργεί σαν προστατευτικό φιλμ για το DNA του. Φανταστείτε ότι μπορεί να επιβιώσει έως και τρία με τέσσερα χρόνια χωρίς νερό ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι μόλις το ποτίσεις ανθίζει», μου εξήγησε ο Alec Call και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν εξαιρετικά δύσκολο στο εργαστήριο της εταιρείας να συνθέσουμε τα προϊόντα που εμπεριέχουν το εκχύλισμά του, μια διαδικασία που την κάνουμε in house όπως και όλη την παραγωγή των προϊόντων μας».

Το μέλλον της αντιγήρανσης είναι εδώ!

Κλείνοντας αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Alec Call μιλήσαμε για το μέλλον της αντιγήρανσης και πως η iS Clinical κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. «Έχουμε αρχίσει να δουλεύουμε τις συνθέσεις προϊόντων που υποβάλλονται σε γενετικά test, κάτι που δεν το κάνουν πολλά brands ακόμα. To genetic testing μας βοηθάει να δούμε πώς το εκάστοτε συστατικό μπορεί να επηρεάσει τα γονίδια που μεταφέρουν στα κύτταρα της επιδερμίδας ένα μήνυμα: πχ. να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο ή λιγότερη μελανίνη που οδηγεί σε υπερμελάχρωση».

Μερικά hero products της iS Clinical:

λάμψης
Ορός ενυδάτωσης κι αναζωογόνησης Poly- Vitamin Serum της iS Clinical.
λάμψης
Προϊόν καθαρισμού Cleansing Comlpex της iS Clinical.
Ο λόγος για τα πολύτιμα μπουκάλια της iS Clinical, της μάρκας που αξίζει μια θέση στην καθημερινή μας ρουτίνα περιποίησης.
Αντιηλιακή προσώπου Eclipse SPF 50+ της iS Clinical.

Τα προϊόντα και οι θεραπείες iS Clinical διατίθενται αποκλειστικά σε δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς και αισθητικούς κοσμετολογίας.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος RELIA Trading (www.relia.com.cy)

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT