Ο Καρυοθραύστης δίνει παραμυθένια διάσταση στα φετινά Χριστούγεννα

Το κλασικό χριστουγεννιάτικο μπαλέτο, «Ο Καρυοθραύστης», επιστρέφει στη μεγαλοπρεπή σκηνή του Θεάτρου Μπολσόι και μεταδίδεται απευθείας σε όλο τον κόσμο.

Elle 05 Δεκ. 18
Ο Καρυοθραύστης δίνει παραμυθένια διάσταση στα φετινά Χριστούγεννα

Μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν την υπέροχη ιστορία της κούκλας-καρυοθραύστη και την αγαπημένη μουσική του Τσαϊκόφσκι, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα στην Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας, σε μια μαγική παραγωγή για όλη την οικογένεια με λαμπερά κοστούμια, χιονονιφάδες που χορεύουν και παιχνίδια που ζωντανεύουν! Τη χορογραφία και το λιμπρέτο υπογράφει ο σπουδαίος Γιούρι Γκριγκορόβιτς.

Μπαλέτο κατεξοχήν γιορτινό, εμπνευσμένο από το ομώνυμο παραμύθι του Χόφμαν και βασισμένο στην «αθάνατη» παρτιτούρα του Τσαϊκόφσκι που γράφτηκε το 1892, ο «Καρυοθραύστης» εξακολουθεί να μαγεύει το κοινό ολόκληρης της υφηλίου, με τις συναρπαστικές περιπέτειες των χαρακτήρων του. Στην εκδοχή του Γιούρι Γκριγκορόβιτς, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν δύο διεθνώς καταξιωμένοι χορευτές των Μπαλέτων Μπολσόι, η Ekaterina Krysanova και ο Semyon Chudin.

Info: www.megaron.gr

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT