Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετακομίζουν!

Λίγους μήνες πριν την γέννηση του πρώτου τους παιδιού, το βασιλικό ζεύγος αποφάσισε να εγκαταλείψει το παλάτι του Kensington.

Elle 27 Νοε. 18
Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετακομίζουν!

Είναι αλήθεια! Ο πρίγκιπας Harry και η Δούκισσα του Σάσεξ, Meghan Markle, αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους το κέντρο του Λονδίνου και το παλάτι του Kensington και να μετακομίσουν στην εξοχική κατοικία Frogmore, που συγκαταλέγεται στις εκτάσεις του Παλατιού Windsor.  Εκεί βρίσκεται και ο καθεδρικός ναός του Αγίου-Γεωργίου, στον οποίο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Μάιο. Το συγκεκριμένο οίκημα ήταν το γαμήλιο δώρο της Βασίλισσας προς τον εγγονό της και την σύζυγό του, οι οποίοι είναι στενά συνδεδεμένοι με το μέρος, αφού εκεί όχι μόνο παντρεύτηκαν αλλά πραγματοποίησαν και το γαμήλιο πάρτι τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας, The Sun, το βασιλικό ζευγάρι κατέληξε σε αυτή την απόφαση, θέλοντας να προσφέρει το καλύτερο στο πρώτο του παιδί, που θα έρθει στον κόσμο την Άνοιξη του 2019. Μάλιστα, η κατοικία με τα 10 δωμάτια βρίσκεται ήδη υπό ανακαίνιση, προκειμένου να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του αγέννητου ακόμα μωρού. Την ίδια στιγμή, φημολογείται πως ο Harry και η Meghan δεν ήθελαν καθόλου να μείνουν στο ίδιο σπίτι με τον Πρίγκιπα William, την  σύζυγό του Kate και τα βασιλικά παιδιά τους.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT