Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την 3η σεζόν του YOU

Ποια είναι τα σχέδια του Joe Goldberg αυτή τη φορά; Ποια είναι η περιβόητη γυναίκα που κρυφοκοιτάει ο ήρωας μέσα από το φράχτη; Ποια θα είναι η κατάληξη της σχέσης του με τη Love; Μοιραζόμαστε όσα στοιχεία έχουμε μάθει για το τρίτο μέρος της δημοφιλούς σειράς του Netflix, που όπως φημολογείται θα προβληθεί στην Ελλάδα μέσα στο 2021. Αν είσαι φανατικός θαυμαστής της (πράγμα καθόλου δύσκολο!) αυτό το θέμα σε ενδιαφέρει πολύ.

Elle 18 Ιαν. 20
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την 3η σεζόν του YOU

Ένα μικρό teaser μερικών μόνο δευτερολέπτων, που κυκλοφόρησε στα social media εχθές, ήταν αρκετό για να κάνει τη καρδιά μας να χτυπήσει δυνατά. Το YOU επιστρέφει με 3η σεζόν μέσα στο 2021! (Αντέχεις;) Φυσικά αυτό ήταν δεδομένο, αφού το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου μας αφήνει με ερωτηματικά. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

https://www.instagram.com/p/B7TfmwqBfxu/

Η πρώτη σεζόν μας βρήκε να αμφιταλαντευόμαστε σχετικά με το αν συμπαθούμε ή όχι τον πρωταγωνιστή, τον Joe, έναν άντρα με (φανερά!) ψυχολογικά προβλήματα που τελικά φτάσαμε στο σημείο να λατρεύουμε… στην αρχή τουλάχιστον ενδόμυχα. Οι σκέψεις του που καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου “διαβάζονταν” δυνατά σύμφωνα με τις οδηγίες του σκηνοθέτη, μας έφταναν ορισμένες φορές στο σημείο να συμμεριζόμαστε ακόμα και τις πιο παραβατικές συμπεριφορές του, ίσως ακόμα και να ψάχνουμε αφορμές για να τις δικαιολογήσουμε.

Όσον αφορά τη δεύτερη σεζόν, την παρακολουθήσαμε σχεδόν με μια ανάσα. Ήμασταν πλέον αρκετά εξοικειωμένοι με τις σκέψεις αλλά και τις πράξεις του πρωταγωνιστή, ο οποίος προς έκπληξή μας στο μεγαλύτερο μέρος εκείνων των επεισοδίων έδειξε έναν άλλον εαυτό, πιο φιλικό και προσιτό, θα μπορούσαμε να πούμε… πιο βελτιωμένο. Και ενώ για μια στιγμή πιστέψαμε πως θα υπήρχε το «τέλος καλό όλα καλά», με Joe και την Love πιο ευτυχισμένους από ποτέ να περιμένουν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, όντας απόλυτα καλυμμένοι από τα εγκλήματα του παρελθόντος, όλα ανατρέπονται στο τελευταίο λεπτό, εκεί όπου ο Joe εντοπίζει μέσα από το φράχτη την επόμενη γυναίκα-εμμονή του. Και πέφτουν οι τίτλοι τέλους της δεύτερης σεζόν και τα ερωτηματικά “βροχή”…

Οι απαντήσεις θα ξεκινήσουν να δίδονται μέσα στο 2021, όποτε θα αρχίσουν να προβάλλονται τα νέα – δέκα στον αριθμό- επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Φυσικά δεν περιμέναμε κανένα teaser να μας μαρτυρήσει την ύπαρξη 3ης σεζόν, αφού το είχε ήδη παραδεχτεί άθελά του ο πρωταγωνιστής της σειράς, Penn Badgley, σε πρόσφατες δηλώσεις του. Όταν ρωτήθηκε για την μη αναμενόμενη εξέλιξη του χαρακτήρα της Love στη Season 2, απάντησε λέγοντας “Δεν θα είναι πια ο ίδιος χαρακτήρας στην τρίτη σεζόν…” Φυσικά μόλις αντιλήφθηκε το λάθος του, υποστήριξε πως στην ουσία δεν γνωρίζει τίποτα για την 3η σεζόν. Δεν πειράζει Penn…Μας αρκεί και μόνο που θα υπάρξει συνέχεια!

Ξεκινώντας από τα βασικά! Τόσο ο Penn Badgley ( ο γνωστός σε όλους Joe) όσο και η συμπρωταγωνίστριά του Love ή αλλιώς στην πραγματική ζωή Victoria Pedretti  θα έχουν καθοριστικό ρόλο και στα νέα επεισόδια. Ωστόσο το υπόλοιπο cast παραμένει ακόμα μυστικό. Πολλοί ισχυρίζονται πως σε αυτό τον κύκλο θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στο ρόλο της μητέρας της Love, η οποία στη προηγούμενη σεζόν παρουσιάστηκε ως μια σκοτεινή και αρκετά μυστηριώδης θα λέγαμε μορφή. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτός ο κύκλος – ίσως και τελευταίος- θα είναι αρκετά πιο απρόβλεπτος σε σχέση με τους προηγούμενους. Μάλιστα η δημιουργός της σειράς, Sera Gamble, δήλωσε πρόσφατα: Για το σενάριο της 3ης σεζόν έχουμε μια εκπληκτική ιδέα, την οποία δουλεύουμε απεριόριστα κάθε μέρα και ελπίζουμε να καταφέρουμε να την υλοποιήσουμε και να την απολαύσει το κοινό.  Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και για ακόμα μια φορά δεν λαμβάνουν χώρα στη Νέα Υόρκη, αλλά στην Καλιφόρνια, εκεί που ο Joe κατέφυγε στη 2η σεζόν προκειμένου να απαλλαγεί από τα εγκλήματα του 1ου κύκλου και όπως όλα δείχνουν “κόλλησε”.

Η προβολή της 3ης σεζόν θα ξεκινήσει παράλληλα με την κυκλοφορία του 3ου βιβλίου της Caroline Kepnes, στα μυθιστορήματα της οποία στηρίχθηκε το σενάριο ολόκληρης της σεζόν. Το τελευταίο μάλιστα, με τίτλο Hidden Bodies (Κρυμμένα Πτώματα) τελειώνει με τον Joe στη φυλακή. Πάντως η συγγραφέας υποστηρίζει πως στο τρίτο βιβλίο (και ενδεχομένως και στη 3η σεζόν;) ο πρωταγωνιστής εστιάζει στο να γίνει καλύτερος άνθρωπος για χάρη του παιδιού του με τη Love.

Επιπλέον οι δημιουργοί της σειράς λατρεύουν να εμφανίζουν στα ξαφνικά πρόσωπα του παρελθόντος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η επαναφορά της Candace, την οποία στην 1η σεζόν ήμασταν σχεδόν βέβαιοι ότι είχε σκοτώσει ο Joe. Επομένως δεν θα μας φανεί καθόλου περίεργο είτε η ίδια γυναίκα να επιστρέψει, έχοντας γλιτώσει για ακόμα μια φορά από το θάνατο είτε να κάνουν την μεγάλη επιστροφή και άλλη ήρωες. Ανάμεσά τους η μητέρα του Joe, την ύπαρξη της οποίας τώρα πλήρως αγνοούμε. Πολλοί ισχυρίζονται πως αυτή κρύβεται πίσω από το φράχτη στην τελευταία σκηνή του 2ου κύκλου. Ο τρόπος που διαβάζει βιβλίο, το χέρι της αλλά και ένα συγκεκριμένο δαχτυλίδι είναι σύμφωνα με αυτούς τα στοιχεία που την προδίδουν. Άλλοι θεωρούν πως θα επιστρέψει η Ellie, την οποία ο Joe έστειλε στη Φλόριντα, δίνοντας της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Η ίδια δηλώνει: “Αν επιστρέψω- κάτι το οποίο δεν μπορώ να αποκαλύψω- δεν θα είναι από τα πρώτα επεισόδια. Θα εμφανιστώ σε ανύποπτο χρόνο για να δημιουργήσω ακόμα ένα σοβαρό θέμα στο Joe…

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT