Planet Or Plastic: Η νέα πρωτοβουλία του National Geographic μας αφορά όλους!

Νομίζετε ότι ξέρετε πολλά για το πλαστικό που καταλήγει στις θάλασσες; Τεστάρετε τον εαυτό σας, συμμετέχοντας με ένα μόνο κλικ στο νέο quiz που σχεδίασε το National Georgaphic, με σκοπό να αφυπνίσει το ευρύ κοινό.

Elle 03 Ιουλ. 19
Planet Or Plastic: Η νέα πρωτοβουλία του National Geographic μας αφορά όλους!

Κάθε χρόνο ένα τρισεκατομμύριο πλαστικές σακούλες χρησιμοποιούνται. Κάθε λεπτό ένα εκατομμύριο πλαστικά μπουκάλια πωλούνται. Περισσότερο από 40% του πλαστικού χρησιμοποιείται μόνο για μία φορά και πετιέται. Κάθε χρόνο εννιά εκατομμύρια τόνοι πλαστικών απορριμμάτων καταλήγουν στους ωκεανούς. Το πρόβλημα της μόλυνσης από το πλαστικό είναι πραγματικό και μας επηρεάζει όλους. Στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού, για να μειωθεί ο όγκος των πλαστικών που καταλήγουν στους ωκεανούς, το National Geographic και το National Geographic Society ενώνουν τις δυνάμεις τους μέσω της πρωτοβουλίας «Planet or Plastic?». Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό διαγωνισμό με περιβαλλοντολογικό  χαρακτήρα.

Επισκεφθείτε το www.planetorplastic-quiz-natgeo-greece.com, απαντήστε στις ερωτήσεις του quiz, ενημερωθείτε για τη χρήση και τις επιπτώσεις του πλαστικού στον πλανήτη μας, δηλώστε την υποστήριξη σας και γίνετε μέρος μιας παγκόσμιας κοινότητας που θα συνεργαστεί για να εμποδίσει την παλίρροια του πλαστικού μίας χρήσης που ρυπαίνει τους ωκεανούς. Για την ενίσχυση του σκοπού αυτού, 200 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν το National Geographic «Planet or Plastic?» καλοκαιρινό kit, με αντικείμενα που βοηθούν να μειώσουμε δραστικά το πλαστικό μιας χρήσης στη ζωή μας. Εμείς επιλέγουμε τον πλανήτη! Εσείς;

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT