Πώς διατηρούν την υπέροχη επιδερμίδα τους οι ομορφότερες σταρ;

Μάθαμε τα μυστικά ομορφιάς που σίγουρα θα εντάξουμε στην ιεροτελεστία περιποίησής μας.

Elle 23 Φεβ. 19
Πώς διατηρούν την υπέροχη επιδερμίδα τους οι ομορφότερες σταρ;

Επιλέγουν τα κατάλληλα προϊόντα για τον τύπο επιδερμίδας τους και μένουν πιστές σε αυτά:

Οι δίδυμες Mary Kate και Ashley Olsen δηλώνουν ότι πριν εμπιστευτούν τα προιόντα περιποίησης κάνουν ενδελεχή έρευνα αγοράς και συμβουλεύονται τον δερματολόγο τους πριν από κάθε αγορά.

Δεν ξεχνούν ποτέ το ντεμακιγιάζ και καθαρίζουν το πρόσωπό τους ακόμα και όταν δεν έχουν βαφτεί:Η ηθοποιός Jamie King δηλώνει ότι ακόμα και αν δεν χρησιμοποιήσει καλλυντικά δεν παραλείπει ποτέ τον καλό καθαρισμό του προσώπου της.

Βρίσκουν έξυπνους και απλούς τρόπους να εξασφαλίζουν την λάμψη της επιδερμίδας τους:Η Miranda Kerr ποντάρει στην τεχνική του dry brushing για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να χαρίζει στην επιδερμίδα της φυσική λάμψη που φαίνεται ακόμα και χωρίς μακιγιάζ.

Ξέρουν πώς θα απομακρύνουν εύκολα και αποτελεσματικά τους ερεθισμούς: Η ηθοποιός Gabrielle Union εμπιστεύεται τις καταπραυντικές ιδιότητες του πάγου για να απομακρύνει το ενοχλητικό πρήξιμο από κάθε σημείο του προσώπου της.

Δεν ξεχνούν ποτέ την ενυδατική τους κρέμα:

Η Κristen Stewart έχει δηλώσει ότι φοράει μακιγιάζ μόνο σε ιδιαίτερες περιστάσεις ενώ στην καθημερινότητά της φροντίζει πάντα το δέρμα της να είναι επαρκώς ενυδατωμένο για να λάμπει και παραμένει υγιές.

Ποντάρουν σε ένα καλό concealer και αποφεύγουν το βαρύ foundation:

H Vanessa Hudgens έχει δηλώσει ότι το μόνο προϊόν που δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της και επιλέγει για το καθημερινό της μακιγιάζ της είναι το concealer.

Δεν ξεχνούν ποτέ την απολέπιση:

Η Lea Michelle είναι λάτρης των φυσικών και χημικών scrub και peeling και τα εντάσσει στην ρουτίνα περιποίησής της τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

Ξέρουν πολύ καλά ποια συστατικά να χρησιμοποιήσουν στα beauty DIYs τους:

Η πολυάσχολη μαμά Kristen Bell είναι φανατική των beauty DIY και ξέρει καλά ποια προιόντα που έχει στην κουζίνα της μπορούν να της χαρίσουν φρεσκάδα και λάμψη.

Δεν ξεχνούν πότε την αντιηλιακή προστασία, ό,τι καιρό και αν κάνει έξω:

Η Amanda Seyfried γνωρίζει καλά ότι η αντιηλιακή προστασία είναι το Α και το Ω για επιδερμίδα που λάμπει τώρα αλλά και στο μέλλον αφού κρατά μακριά την φωτογήρανση.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT