Πώς θα φορέσεις τις Work From Home αγορές σου σαν γνήσιο fashion girl; 8 stylish προτάσεις από τις καλύτερες

Κι όμως, τα κομμάτια που πρόσθεσες στην ντουλάπα σου αυτές τις μέρες αναμένεται να γίνουν οι πρωταγωνιστές των καλύτερων back to reality εμφανίσεών σου.

Elle 07 Μαΐ. 20
Πώς θα φορέσεις τις Work From Home αγορές σου σαν γνήσιο fashion girl; 8 stylish προτάσεις από τις καλύτερες

Δεν θα σου πούμε ψέματα: κατά τη διάρκεια της καραντίνας κάναμε σοβαρή «ζημιά» στο λογαριασμό μας και για όλα φταίνε οι διαδικτυακές αγορές μας. Τι να κάνουμε; Φταίμε που κάθε φορά που βγαίναμε για ψώνια δεν μας περνούσε από το μυαλό ότι θα χρειαστεί ποτέ να μείνουμε μέσα για περισσότερο από μήνα και ότι θα θέλουμε να το κάνουμε με στυλ; Μην απαντήσεις, δεν θα αλλάξει κάτι: οι αγορές μας κατέφτασαν, τις έχουμε ευχαριστηθεί και με το παραπάνω και χάρη στις αγαπημένας μας influencers έχουμε βρει πώς θα τις χαιρόμαστε όταν όλα επανέλθουν στους φυσιολογικούς ρυθμούς τους. Δες τι προτείνουν και ετοιμάσου να δεις με άλλο μάτι την νέα Work From Home  γκαρνταρόμπα σου.

Τα αθλητικά κολάν

Αν υπάρχει ένα κομμάτι που όλες φορέσαμε αυτές τις μέρες είναι αυτό, είτε το αγοράσαμε τώρα, είτε υπήρχε ήδη στη ντουλάπα μας. Πέρα από το γυμναστήριο λοιπόν, σκοπεύουμε να το επιλέξουμε και για τις βόλτες μας συνδυάζοντας το με αθλητικά crop top, τα αγαπημένα μας sneakers και καμπαρντίνα για όσο ακόμα το επιτρέπουν οι θερμοκρασίες.

Φώτο: @matildadjerf

Φούτερ & Hoodies 

Το πιο cosy κομμάτι των ημερών είναι τοπ επιλογή και για το πολυαναμενόμενο «μετά». Θα το συνδυάσουμε με σορτς σε κάθε στυλ και τα αθλητικά μας για πιο casual εμφανίσεις αλλά θα τολμήσουμε να το σετάρουμε και πιο κλασικά must-haves όπως ένα blazer για άκρως αρμονικά σύνολα ακόμα και για το γραφείο.

Φώτο: @deborabrosa

Φαρδιά T-shirts 

Χρειάζεται να σου απαριθμίσουμε τους συνδυασμούς που θα κάνεις με ένα απλό t-shirt; Πιστεύουμε πώς ακόμα και αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου η μόδα τις απαντήσεις τις έχεις. Ιδανική επιλογή για την παραλία, την βόλτα, τις χαλαρές στιγμές στο σπίτι αλλά ό,τι πρέπει και όταν συνδυάζεται με τζην, σορτς και πιο ρομαντικά ή θυληκά κομμάτια όπως οι slip skirts.

Φώτο: @camillecharriere

Gym Sneakers 

Τα επέλεξες γιατί βαρέθηκες να φοράς παντόφλες αλλά και για τις σούπερ σύντομες εξόδους των ημερών και ήταν σίγουρα η τέλεια αγορά. Τώρα όμως; Ακολούθησε το παράδειγμα των πιο ενημερωμένων Instagrammers και φόρεσέ τα ακόμα και σε συνδυασμό με πιο εκλεπτυσμένα κομμάτια για άκρως σύγχρονο αποτέλεσμα.

Φώτο: @pernilleteisbaek

Pyjama Tops 

Ανήκεις στην κατηγορία που δεν έβγαλε ούτε μέρα τις πιτζάμες της αλλά φρόντισε να κάνει stylish αγορές; Αρχικά σε συγχαίρουμε και δεύτερον σου προτείνουμε να συνδυάσεις το printed to της πιτζάμας σου με τα αγαπημένα σου τζην παντελόνια και κλασικά σκουλαρίκια για το τέλειο French chic σύνολο.

Φώτο: @constancearnoult

Biker Shorts

Το άνετο ποδηλατικό κολάν δεν είναι μόνο για τα μαθήματα spinning που σκοπεύεις να παρακολουθείς όταν ανοίξουν και πάλι τα γυμναστήρια. Σε συνδυασμό με ένα oversized σακάκι, μια κλασική cross body τσάντα με αλυσίδα και τα sneakers σου ή πέδιλα με τακούνι θα γίνουν ο πρωταγωνιστής του πιο Instagram-approved outfit.

Φώτο: @pepamack

Οι άνετες φόρμες 

Η εποχή που οι φόρμες θα είναι τοπ τάση και για εμφανίσεις εκτός σπιτιού είναι εδώ αν και δεν το περιμέναμε ποτέ. Μην διστάσεις να βγεις από το σπίτι με το αγαπημένο σου loungewear σύνολο ειδικά αν μπορείς να δημιουργήσεις ένα monocrhome σύνολο. Μπορεί βέβαια να χρειαστεί να περιμένεις μέχρι το φθινόπωρο.

Φώτο: @wethepeoplestyle

Οι cosy ζακέτες 

Αυτή ήταν για εμάς η καλύτερη αγορά της καραντίνας και αυτό γιατί γνωρίζαμε εξ αρχής ότι πρόκειται για κομμάτι που θα φορέσουμε και εκτός σπιτιού. Τα cardigans έχουν επιστρέψει δυναμικά, βρίσκονται στις ντουλάπες των πιο on-trend γυναικών και συνδυάζονται με τα πάντα μέχρι να ανέβουν οι θερμοκρασίες.

Φώτο: @aylin_koenig

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT