Προσέξατε το style της Zoe Kravitz στο High Fidelity; Ξέρουμε πως να το κάνετε και δικό σας

Όσοι έχουν αγαπήσει την ταινία High Fidelity με πρωταγωνιστή τον John Cusack, σίγουρα θα έχουν δει ή θα θέλουν να δουν το High Fidelity. Αν δεν ανήκετε στην παραπάνω κατηγορία δείτε την για τον τρόπο που ντύνεται η πρωταγωνίστρια Zoë Kravitz , η οποία πήρε τη σκυτάλη από τον Cusack στην τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας.

Elle 30 Μαρ. 20
Προσέξατε το style της Zoe Kravitz στο High Fidelity; Ξέρουμε πως να το κάνετε και δικό σας

Στο σήριαλ του δικτύου Hulu εκτός από τις ανθρώπινες σχέσεις και το πως επιβιώνεις από ένα χωρισμό πρωταγωνιστεί η μουσική. Η πρωταγωνίστρια φτιάχνει συνέχεια λίστες με τραγούδια για κάθε περίσταση, αλλά κυρίως για το χωρισμό. Η μουσική είναι το ελιξίριο της. Με αυτή θεραπεύει τα πάντα και προσπαθεί να τα ξεπεράσει. Όμως δεν γίνεται να μην προσέξει κανείς τον τρόπο που έχει επιλέξει να ντύσει την πανέμορφη Zoë, η ενδυματολόγος Colleen Atwood (υπεύθυνη για τα κοστούμια μεταξύ άλλων ταινιών όπως ο «Ψαλιδοχέρη» και οι «Αναμνήσεις μιας Γκέισας).
Η Rob, όπως ονομάζεται η ηρωίδα δεν είναι κάποιο πλούσιο κορίτσι που ζει σήμερα στην Νέα Υόρκη, διατηρεί ωστόσο ένα -όχι και πολύ επιτυχημένο- δισκάδικο που ζει μεγάλες στιγμές κυρίως τα Σάββατα. Οπότε η ηρωίδα δεν θα μπορούσε να έχει πολλά ρούχα, έχει πολλά περισσότερα βινύλια. Η γκαρνταρόμπα της έχει αυτή την cool φιλοσοφία «ό, τι έχω βρει σε vintage καταστήματα της Νέας Υόρκης», οπότε και για αυτό υπάρχει αυτή η διάχυτη αίσθηση των 90s σε κάθε της σύνολο. Τι φοράει λοιπόν;
Φαρδιά τζιν πάντα με ζώνη, πουκάμισα με εξωτικά prints, λευκά t-shirts ή t-shirts από τις αγαπημένες της μπάντες, ένα ζευγάρι φοβερές δερμάτινες μπότες, μια καταπληκτική δερμάτινη καμπαρντίνα που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ (ανάλογη είχε και ο John Cusack στην ταινία), mini πλισέ φούστες, λευκές κάλτσες και μάλλινες ζακέτες ή παπουδίστικα γιλέκα. Για να μην μιλήσουμε για το καταπληκτικό κιμονό που φοράει μέσα στο σπίτι. Επίσης, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε σε εκείνη φορά που η Rob πάει σε μια συναυλία φορώντας απλώς μια μακριά μπλούζα με στάμπα του Bob Marley. Τι κρατάμε από όλα αυτά; Κρατάμε ό,τι η Zoe είναι ένα πανέμορφο πλάσμα.
Αφού το ξεπεράσουμε αυτό, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι όσες τάσεις και να ακολουθήσει κανείς, πάντα στο τέλος αυτά που θα αρκούν θα είναι τα basic κομμάτια. Αυτά που έχεις φορέσει δεκάδες φορές και που οι φθορές τους θα είναι οι αναμνήσεις και τα παράσημα σου. Αυτά που αποκαλύπτουν για όσους θέλουν να μάθουν τι μπορεί να είσαι, ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι, η αγαπημένη σου μπάντα, το bar που συχνάζεις (που σύχναζες).
Αν θελήσετε να εμπνευστείτε από τα looks στη Zoë στο σήριαλ έχουμε κάποιες ιδέες.

Καμπαρτίνα COMMISSION, net-a-porter.com

Δερμάτινο μποτάκι, Zara.

Φούστα Oasis, Asos.com

Πουκάμισο Stella McCartney, net-a-porter.com


Καρό φόρεμα Asos, asos.com


Μποτάκια, Dr. Martens

 

T-Shirt, Dickies

Μίνι πλισέ φούστα, Bershka.

Skearker, Old School, Vans.


Loafers, H&M.


Μποτάκια με χοντρό τακούνι RAID, asos.com


Πουκάμισο με εξωτικό print, Blouse, net-a-porter.com


Παντελόνα ψηλόμεση, Zara

Balloon-leg high-rise τζιν, LEVI’S.

T-Shirt με στάμπα Bob Marley, American Eagle.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς:

https://www.youtube.com/watch?v=r5bkbfdVzbI

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: