Το απόλυτο serum κατά της ακμής (& ακόμα 3 αποτελεσματικές επιλογές μας)

Η επιδερμίδα σου θα σε ευχαριστεί.

Elle 27 Ιουν. 22
Το απόλυτο serum κατά της ακμής (& ακόμα 3 αποτελεσματικές επιλογές μας)

Όταν είσαι beauty addict θες συνεχώς να δοκιμάζεις να προϊόντα και έξυπνα hacks ομορφιάς. Σωστά; Εμείς σίγουρα ανήκουμε σε αυτή τη κατηγορία. Κάπως έτσι πρόσφατα ανακαλύψαμε μέσα από τα social media ένα ακόμα πολλά υποσχόμενο προϊόν. Ποιο είναι αυτό; Ο λόγος για το θαυματουργό serum νύχτας με ρετινόλη και bakuchiol από το brand, Two Poles.

Καθώς αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιούνται κυρίως για τη θεραπεία των ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος, τα συγκεκριμένα πρωταγωνιστικά ενεργά συστατικά καταπολεμούν επίσης τα σπυράκια και τις κηλίδες ακμής. Εν ολίγοις, ανανεώνουν την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την ενυδατώνουν. Extra δράση; Ορατή μείωση στους διεσταλμένους πόρους, τα μαύρα στίγματα, τα σπυράκια ακμής, τις λεπτές γραμμές και τις καφέ κηλίδες.

Two Poles night serum: Ένα προϊόν τριπλής δράσης

Το άλλο σημαντικό σημείο αυτού του πολύ δημοφιλούς ορού είναι η υφή του: είναι εξαιρετικά ελαφρύ και λιώνει αμέσως στο δέρμα. Μετά την εφαρμογή, τα αποτελέσματα είναι ορατά: φωτεινότητα, απαλότητα και άμεση καταπραϋντική δράση χάρη στη βισαβολόλη, την αλόη βέρα και το εκχύλισμα βαμβακιού. Περιέχει επίσης υαλουρονικό οξύ για την ενυδάτωση και τη σφριγηλότητα του δέρματος και εκχύλισμα γλυκόριζας, το ισχυρό συστατικό με αποχρωματιστική δράση που προλαμβάνει και καταπολεμά την εμφάνιση μαύρων κηλίδων. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε. Εφαρμόζουμε 3 σταγόνες Two Poles Serum σε καθαρό, στεγνό δέρμα για λεία επιδερμίδα μόλις ξυπνήσουμε.Plus σημείωση; Το αντηλιακό είναι απαραίτητο.

 serum

Night serum, Bakuchiol Retinol, Two Poles.

3 extra αποτελεσματικές επιλογές μας κατά της ακμής

serum

Beauty gadget με μπλε φως για μείωση της ακμής.

Η εξειδικευμένη τεχνολογία LED με μπλε φως σε συνδυασμό με τους παλμούς T-Sonic στοχεύει στα σπυράκια, τους φραγμένους πόρους και τα μαύρα στίγματα και τα εξουδετερώνει αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια του σχηματισμού τους.

serum

Serum για επιδερμίδες με τάση ακμής, Εffaclar, La Roche-Posay.

Ο ορός υψηλής συγκέντρωσης Effaclar Serum έχει δημιουργηθεί με ένα σύμπλοκο απολεπιστικών οξέων συνδυασμένο με καταπραϋντική Νιασιναμίδη, που στοχεύει τα μαύρα στίγματα, τις ατέλειες, τα σημάδια και τους ορατούς πόρους της επιδερμίδας με τάση ακμής.

serum

Κρέμα σε μορφή gel Κατά των σημαδιών ακμής,Cleanance Comedomed, Avene (στα φαρμακεία).

Μειώνει τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα και περιορίζει την εμφάνιση νέων ατελειών χάρη στη δράση φαγεσωρο-αντιστροφής, περιορισμού των ατελειών και παρεμπόδισης της επανεμφάνισής τους.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT