Sonar: Το φεστιβάλ που έρχεται από τη Βαρκελώνη για να μας κάνει να χορέψουμε

Το Sónar, το πιο πρωτοποριακό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής και digital arts με έδρα τη Βαρκελώνη αποκτά στις 11&12 Οκτωβρίου την ελληνική του εκδοχή με το πιο εντυπωσιακό και χορευτικό line up που έχουμε δει στην Αθήνα ποτέ. Μην το χάσετε!

Elle 05 Οκτ. 19
Sonar: Το φεστιβάλ που έρχεται από τη Βαρκελώνη για να μας κάνει να χορέψουμε

O Jon Hopkins γράφει αυτή την ηλεκτρονική μουσική που σε κάνει να νιώθεις πιο έξυπνος ακούγοντάς την.

Αν δεν ξέρετε τι είναι το Sónar ήρθε η ώρα να μάθετε. Πρόκειται για ένα από τα πιο θρυλικά μουσικά -και όχι μόνο- φεστιβάλ της Ευρώπης που κατορθώνει τα τελευταία χρόνια να ενώνει και να παρουσιάζει καθιερωμένους καλλιτέχνες με ανερχόμενα ταλέντα σε όλους τους τομείς της μουσικής και οπτικοακουστικής παραγωγής. Από το 2002, το Sónar έχει οργανώσει περισσότερα από 50 events σε πολλά μέρη του κόσμου, προσαρμόζοντας τη φιλοσοφία του σε μοναδικούς χώρους και προωθώντας το πιο ενδιαφέρον τοπικό ταλέντο και τη σκηνή στην πόλη όπου λαμβάνει χώρα.

O Dj Koze είχε κυκλοφορήσει το 2018 ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς.

Στις 11&12 του Οκτώβρη θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στις σκηνές του, στο κέντρο της Αθήνας μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα της παγκόσμιας χορευτικής και ηλεκτρονικής μουσικής. Θα είμαστε εκεί για τον σούπερ σταρ της βερολιζένικης χορευτικής σκηνής Paul Kalkbrenner, τον συναισθηματικό Δανό παραγωγό Kölsch, τις ονειρικές μελωδίες του Rival Consoles, τους πειραματισμούς Tim Hecker, την εκρηκτική Anna από την Βραζιλία, τον πολυσυζητημένο και τολμηρό dj set του Boys Noize, τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού Modeselektor που όλα τα μπορούν, τις world μουσικές αναζητήσεις της HAAi, το δίδυμο των Γάλλων παραγωγών που έχουν αδυναμία στους εξωτικούς ήχους, αλλά και το ισραηλινό δίδυμο των Red Axes που ξέρουν πως να κάνουν τους Αθηναίους να λυγίσουν από τους ήχους και τα beats. Αυτά για τα οποία ανυπομονούμε περισσότερο όμως είναι: Το κέφι και η προσωπικότητα του Dj Koze που θα μας κάνει να χορέψουμε με την καρδιά μας μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής. Τη μουσική ιδιοφυΐα και τις συνθέσεις του Jon Hopkins που θα δώσει το δικό του jd set μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, αλλά και τον θρύλο John Talabot, δημιουργό του “ƒIN”, ενός από τα πλέον εντυπωσιακά album της τρέχουσας δεκαετίας.

Πάρτε μια γεύση από τι θα ακούσετε στο Sonar: 

Οι χώροι του φεστιβάλ 
Οι τρεις σκηνές όπου θα λάβει χώρα το φεστιβάλ βρίσκονται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας μεταξύ του Θησείου και Κεραμεικού. To SonarClub θα φιλοξενηθεί στο Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, ένα κτίριο ιστορικής και αρχιτεκτονικής σημασίας που έχει μεταμορφωθεί σε ένα χώρο αρκετών μεγάλων πολιτιστικών event στην Αθήνα. Ο μεγάλος του χώρος, που βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας, έχει φιλοξενήσει αρκετά events, από συναυλίες μέχρι εκθέσεις. To SonarHall είναι το Gazi Music Hall ίσως ο πιο άρτιος συναυλιακός χώρος της Αθήνας.

Info:
11 και 12 Οκτωβρίου 2019
Gazi Music Hall, Αμαξοστάσιο ΟΣΥ,
Περισσότερες πληροφορίες για τους χώρους και εισιτήρια θα βρείτε στο sonarathens.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT