5 σειρές στο Netflix με δυνατά, αγέρωχα κορίτσια

Άλλες προϊόν μυθοπλασίας, άλλες βασισμένες σε αληθινά γεγονότα, αυτές είναι οι σειρές του Netflix που σε βάζουν στο δυναμικό, πολύπλευρο και πολύπλοκο γυναικείο κόσμο.

Elle 04 Οκτ. 21
5 σειρές στο Netflix με δυνατά, αγέρωχα κορίτσια

Είτε τις δεις μόνη, είτε με τις φίλες σου, αυτές είναι οι σειρές θα σου δείξουν τη δύναμη που κρύβεται μέσα σε κάθε γυναίκα! Θα σε κάνουν σίγουρα να ταυτιστείς, να κλάψεις, να γελάσεις και να βρεις δύναμη για τη δική σου καθημερινότητα.

Grace and Frankie

Τι μπορούμε να πούμε για αυτές τις δύο εκπληκτικές ηθοποιούς; Η Jane Fonda και η Lily Tomlin είναι οι πρωταγωνίστριες της σειράς Grace and Frankie, δυο γυναίκες των οποίων η ζωή και η καθημερινότητα ανατρέπονται όταν οι άντρες τους τις εγκαταλείπουν για να τα βρουν… μεταξύ τους!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frankie Bergstein (@graceandfrankie)

Η σειρά αποθεώνει τη γυναικεία φιλία και τη δύναμη που έχουν οι γυναίκες να ανταπεξέρχονται σε κάθε είδους αντιξοότητα όταν στηρίζουν η μία την άλλη! Οι καλές και οι κακές στιγμές που περνούν στην αναζήτησή τους για μια νέα ζωή μετά τον γάμο είναι ο καμβάς της αναζήτησης της προσωπικής τους ευτυχίας και του πυρήνα της ύπαρξής τους! Πρόκειται για μια σειρά με μεγάλες ερμηνείες, γεμάτη από βαθιά και λυτρωτικά συναισθήματα!

Orange is the new black

Δεν υπάρχει άλλη σειρά που να παρουσιάζει τόσες πολλές ιστορίες γυναικών μαζί! Ζητήματα φυλής, κοινωνικής τάξης και σεξουαλικότητας σερβίρονται ωμά και ρεαλιστικά, με λεπτομερείς ιστορίες όλων των χαρακτήρων των γυναικείων φυλακών του Litchfield. Οι γυναίκες της φυλακής παρουσιάζονται ως κάτι παραπάνω από κρατούμενες, παρουσιάζονται με όλη την αλήθεια τους, τις αδυναμίες αλλά και τις αρετές τους ενώ ταυτόχρονα η σειρά σχολιάζει έξυπνα και το αμερικάνικο σύστημα κράτησης.

Ανακάλυψε ακόμα 3 σειρές του Netflix που αποθεώνουν τη γυναικεία χειραφέτηση στο TheNotebook.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT