5 σειρές για δείτε μέχρι να ανοίξουν τα θερινά σινεμά

Ακολουθούν 5 σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε μέχρι να ανοίξουν τα θερινά σινεμά. Μέχρι να δούμε τις ταινίες της σεζόν που πέρασε, φτιάχνουμε ποπ κορν, κάτι δροσιστικό και βλέπουμε σήριαλ που θα μας κάνουν να ξεχαστούμε, να μάθουμε, να αναρωτηθούμε, να κλάψουμε.

Elle 03 Μαΐ. 21
5 σειρές για δείτε μέχρι να ανοίξουν τα θερινά σινεμά

Οι 5 σειρές που ακολουθούν είναι όσες έχουμε ξεχωρίσει. To Genera+ion της HBO Max είναι διαθέσιμο στο Vodafone TV και γεμάτο από φλούο χρώματα. Με αυτά, η μόλις 19 ετών Zelda Barn φωτίζει θέματα όπως η εφηβεία, η σεξουαλικότητα, η κοινωνική ταυτότητα. Στο εγχείρημα εμπλέκεται η Lena Dunham (δημιουργός του Girls). To Genera+ion θέλει να μας συστήσει καλύτερα τoυς νέους της Gen-Ζ που ήρθαν μετά τους Millennials και το καταφέρνει με ελευθερία και queer τόλμη.

Στο The One του Netflix, δύο αναλυτές DNA ανακαλύπτουν τη μέθοδο εύρεσης του ιδανικού συντρόφου και δημιουργούν μια υπηρεσία γνωριμιών που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, αλλά ξαφνικά δεν πάνε όλα όπως τα σχεδίαζαν. Μια φουτουριστική δυστοπία που μας φέρνει αντιμέτωπους με την συναισθηματική ανασφάλεια, την οποία όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στο πλαίσιο μιας τεχνολογικά ανεπτυγμένης κοινωνίας, που πασχίζει να αποδείξει ότι μπορεί να καλύψει τα κενά. Φοβερή ιδέα, αλλά στο τέλος όλα μοιάζουν λίγα, υποτονικά και επιφανειακά.

Όμως, η πιο εθιστική σειρά των ημερών ανήκει στο HBO MAX. Στο Flight Attendant, η Kaley Cuoco από το Big Bang Theory υποδύεται μια αεροσυνοδό η οποία, έπειτα από μια νύχτα όλο πάθος με έναν γοητευτικό επιβάτη, ξυπνάει το πρωί και εκείνος βρίσκεται νεκρός δίπλα της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

Στο Netflix, το μουσικό ντοκιμαντέρ Dolly Parton: A Misicares Tribute μας αφηγείται το πώς στο πλαίσιο μιας μουσικής βραδιάς μια κοινότητα διάσημων καλλιτεχνών τιμά την Dolly Parton.

Από την άλλη, το Οι Άτακτοι της Οδού Μπέικερ  στην ίδια πλατφόρμα μάς μεταφέρει στο βικτοριανό Λονδίνο του Σέρλοκ Χολμς, όπου μια συμμορία νεαρών της Baker Street μπλέκει σε διάφορες περιπέτειες.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT