6 +1 σειρές για να δείτε ΤΩΡΑ!

Οι πιο ωραίες σκηνές σεξ που έχετε δει τελευταία. Άφθονη, αληθινή Νέα Υόρκη. Η Νάπολη και οι όλο γοητεία ηρωίδες της Elena Ferrante. Λαμπερές drag queens να οργώνουν τις ΗΠΑ. Η Elle Fanning να κατατροπώνει την πατριαρχία μέσω της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας και ένα παράξενο love train trip. Από αυτά τα υλικά είναι φτιαγμένα τα σήριαλ που μας αρέσουν.

Elle 27 Μαΐ. 20
6 +1 σειρές για να δείτε ΤΩΡΑ!

High Maintenance

Το High Maintenance δεν είναι νέα σειρά. Μόλις ολοκληρώθηκε η τέταρτη σεζόν της στο HBO. Είναι το πόνημα των πρώην συντρόφων Ben Sinclair και Katja Blichfeld. Tι είναι το High Maintenance; Είναι μια σειρά από μικρά, λιλιπούτεια επεισόδια μέσα από τα οποία παρακολουθούμε απλούς ανθρώπους στην Νέα Υόρκη. Το μόνο που τους συνδέει είναι ένας χαριτωμένος, ατημέλητος dealer κάνναβης. Το πιο ωραίο με αυτή τη σειρά είναι ότι έχει μια ανθρώπινη αφέλεια, μια γοητευτική οικειότητα. Παρουσιάζει τους διαφορετικούς κάθε φορά πρωταγωνιστές της χωρίς παρελθόν και χωρίς μέλλον και σε αφήνει να τους παρακολουθείς χωρίς να σε εκβιάζει συναισθηματικά. Το ανάποδο, μάλιστα. Χαρίζει σε όλους μια αυθόρμητη γλυκύτητα χωρίς να ξεχνά να τους προσδιορίζει, αλλά χωρίς να τους διαχωρίζει με βάση το φύλο, τη φυλή, την κοινωνική τάξη, την μόρφωση, την σεξουαλική τους προτίμηση. Μια σπάνια αίσθηση δικαιοσύνης πλανάται σχεδόν σε κάθε επεισόδιο-ακόμα και στα πιο αδύναμα και αδιάφορα. Αν πρέπει να δείτε κάποιο, τότε δείτε το δεύτερο επεισόδιο από την τέταρτη σεζόν. Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης αφοπλιστικά τρυφερή, γήινη, σύγχρονη και τόσο αληθινή. Τόσο όμορφο, μα καθόλου ονειρικό. Τόσο δύσκολο, μα υπέροχα απολαυστικό. Τόσο πολύπλοκο, μα τόσο παρηγορητικό. Για ποιον; Για όλους εμάς που αναρωτιόμαστε για το αν θα έπρεπε ανάμεσα από δυο υποψήφιους εραστές τα πράγματα να είναι εύκολα. Η απάντηση που δίνεται; Ακόμη και αν είναι δύσκολα, στο τέλος γίνονται εύκολα.

 

Normal People

To Normal People είναι το σίριαλ που βασίστηκε στο ομώνυμο best seller της Salley Rooney και είναι από εκείνες τις σπάνιες φορές που μια σειρά είναι καλύτερη από το βιβλίο. Γιατί; Κυρίως για τους δύο ταλαντούχους πρωταγωνιστές, τους Daisy Edgar-Jones και Paul Mescal που μοιάζουν να ζουν αυτόν το δύσκολο έρωτα που χάνεται στα τραύματα που κουβαλάνε οι ήρωές τους, αλλά βρίσκεται στη χημεία τους και στα πιο ωραία φιλιά και ερωτικές σκηνές που έχετε δει εδώ και καιρό σε τηλεοπτική σειρά. Να έχετε παγωτό στο ψυγείο όταν θα βλέπετε το ένα μετά το άλλο τα μισής ώρας επεισόδιά του.

 

HULU The Great

Η Elle Fanning πρωταγωνιστεί στη mini σειρά του HULU The Great  που μας διηγείται την ιστορία της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας, με χιούμορ και αυθάδεια σηκώνοντας το μεσαίο δάχτυλο στην πατριαρχία. Και το κάνει με κέφι, άφθονη βότκα, φοβερά κοστούμια εποχής και υποσχέσεις για επόμενες σεζόν.

 

We Are Here

To We Are Here είναι ένα reality show μόλις έξι επεισοδίων στο HBO. Πρώην διαγωνιζόμενοι του reality Drag Race ταξιδεύουν σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ για να βρουν υποψήφιους πολίτες που θα συμμετάσχουν σε μια queer παράσταση. Έκανε πρεμιέρα στα τέλη Απριλίου και είναι γεμάτο χρώματα, ελεύθερο, καλοφτιαγμένο και επιβεβαιώνει ότι το drag ως τέχνη είναι εδώ και έχει μηνύματα να στείλει.

My Brilliant Friend

Η δεύτερη σεζόν της σειράς My Brilliant Friend, που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων της Elena Ferrante, ήρθε και μας θύμισε πόσο όμορφη είναι η Ιταλία το καλοκαίρι, αλλά και πόσο δύσκολες είναι οι ανθρώπινες σχέσεις.

 

Betty

Τέλος, επίσης στο ΗΒΟ, έκανε την εμφάνιση του το σίριαλ Betty που θα αγαπήσουν όσοι είδαν με κομμένη την ανάσα το Euphoria. Εδώ υπάρχει περισσότερη street art αίσθηση, εντυπωσιακές φιγούρες skate, υπέροχα ντυμένα, θαρραλέα κορίτσια με υπέροχο στυλ και φοβερές αυθάδικα μουτράκια και φυσικά, εφηβικοί έρωτες. Σε όλα αυτά προσθέστε και Νέα Υόρκη να σφύζει από ζωή σε αντίθεση με αυτές τις ημέρες που είναι έρημη. Δείτε το!

 

Run

Το Run είναι ακόμη μια παραγωγή του HBO. Στους τίτλους τέλους της θα δείτε το όνομα της Phoebe Waller-Bridge, που μάθαμε από το Fleabag. Εδώ συμμετέχει, αλλά και υπογράφει την παραγωγή. Περί τίνος πρόκειται; Μια γυναίκα και ένα άνδρας, πρώην εραστές συναντιούνται μετά χρόνια στο σταθμό ενός τραίνου. Πριν από 15 χρόνια είχαν κάνει μια συμφωνία: Αν κάποιος από τους δυο έστελνε μήνυμα στον άλλον γράφοντας «run» και ο άλλος απαντούσε με την ίδια λέξη, τότε θα παρατούσαν τα πάντα και θα συναντιόντουσαν στον τερματικό σταθμό Γκραντ Σέντραλ -έναν από τους μεγαλύτερους κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς στη Νέα Υόρκη- στις 5 το απόγευμα και θα έπαιρναν το πρώτο τρένο που θα έβρισκαν με σκοπό να ταξιδέψουν μαζί σε ολόκληρη την Αμερική. Οπότε συναντάμε δύο ανθρώπους που μόλις έχουν εγκαταλείψει την καθημερινότητα τους και τρέχουν μαζί προς έναν παράξενο προορισμό κυρίως για την μεταξύ τους σχέση. Στην πορεία υπάρχουν αστείες και άβολες στιγμές, θάνατοι, μυστήριοι τύποι, μικρές αλήθειες, μεγάλα μυστικά και σταγόνες πραγματικότητας.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT