Adele: Η σαρωτική επιστροφή της με το «Easy On Me» μετά από 6 χρόνια απουσίας

Το νέο video clip ήταν μόνο 8 ώρες ανεβασμένο στο Youtube και είχε σημειώσει ήδη πάνω από 15 εκατομμύρια views. Αν δεν είναι αυτό viral τότε τι είναι;

Elle 15 Οκτ. 21
Adele: Η σαρωτική επιστροφή της με το «Easy On Me» μετά από 6 χρόνια απουσίας

Έξι χρόνια μετά από την κυκλοφορία του άλμπουμ «25», με το οποίο σάρωσε τα μουσικά βραβεία, η Adele κάνει το απόλυτο comeback στη δισκογραφία, μία επιστροφή που περιμένουν πως και πως οι θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο. Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Easy on me». Το κομμάτι συγκέντρωσε πάνω από 8,5 εκατομμύρια views σε μερικές ώρες – μόνο στο Instagram – και αμέτρητα σχόλια… όλα θετικά.

«Νιώθω ότι αυτό το άλμπουμ είναι αυτοκαταστροφή, μετά αυτο-αντανάκλαση και μετά ένα είδος αυτο-λύτρωσης. Αλλά νιώθω έτοιμη. Θέλω πραγματικά ν’ ακούσουν οι άνθρωποι τη δική μου πλευρά της ιστορίας, αυτή τη φορά» είπε η Adele σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Στο κομμάτι, που διηγείται την προσωπική της ιστορία η Adele, εξομολογείται την απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει τον εαυτό της για να λειτουργήσει η σχέση και ζητάει από τον σύντροφό της να αναγνωρίσει την προσπάθειά της μέχρι το τέλος. Μέχρι που παραδίνεται στην αποτυχία. Η χροιά και η ατμόσφαιρα του κομματιού θυμίζει το «Hello», είναι όμως πολύ πιο ώριμη και ειλικρινής.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Η μεγάλη επιστροφή: «Επιτέλους είμαι έτοιμη να βγάλω το album μου»

Η παγκόσμια superstar Adele επιστρέφει με την κυκλοφορία του νέου της single και video «Easy On Me». Το track θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο και ολοκαίνουργιο album της Adele με τίτλο «30», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Panik Records/Sony Music. Στις αρχές της εβδομάδας η Adele αποκάλυψε τα νέα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της album και την έμπνευση για τη δημιουργία του, με ένα προσωπικό σημείωμα στους θαυμαστές της, ενημερώνοντας τους ότι «επιτέλους είμαι έτοιμη να βγάλω το album μου».

Το video του «Easy On Me» γυρίστηκε πριν ένα μήνα στο Quebec και βρίσκει την Adele να συνεργάζεται ξανά με τον βραβευμένο στο Cannes Grand Prix σκηνοθέτη Xavier Dolan (Mommy, It’s Only The End The World). «Ειλικρινά ήλπιζα να συμβεί αυτό», σχολίασε ο Dolan. «Για μένα δεν υπάρχει τίποτα ισχυρότερο από τους καλλιτέχνες που επανασυνδέονται μετά από χρόνια χωρισμού. Έχω αλλάξει. Η Adele έχει αλλάξει. Και αυτή είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε τον τρόπο με τον οποίο έχουμε εξελιχθεί και οι δύο και πως μείναμε πιστοί στα αγαπημένα μας πράγματα. Είναι όλα ίδια αλλά τόσο διαφορετικά».

Το video ξεκινάει στο ίδιο σπίτι που χρησιμοποίησε το ζευγάρι για τα γυρίσματα του smash hit single της Adele, το «Hello» του 2015. Το 30 είναι η πρώτη νέα δουλειά της Adele από την κυκλοφορία του τρίτου της album 25, που βγήκε τον Νοέμβριο του 2015. Το νέο album είναι σε παραγωγή των Greg Kurstin, Max Martin, Shellback και Tobias Jesso Jr που έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν αλλά και των νέων συνεργατών της, Inflo και Ludwig Göransson.

Ακούστε το «Easy On Me» της Adele εδώ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: