Ανοίγουν τα θερινά σινεμά της Αθήνας. Ποιες μεγάλες επιτυχίες θα προβάλλουν;

Έφτασε η ώρα που θα δούμε ξανά ταινίες μπροστά σε μια μεγάλη οθόνη με φρέσκα, αρωματικά ποπ κορν και δροσερά αναψυκτικά. Τα θερινά της σινεμά της Αθήνας κάνουν πρεμιέρα στο καλοκαίρι μας και θα προβάλλουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες που δεν προλάβαμε να απολαύσουμε πριν το lockdown.

Elle 31 Μαΐ. 20
Ανοίγουν τα θερινά σινεμά της Αθήνας. Ποιες μεγάλες επιτυχίες θα προβάλλουν;

Cine Αλεξάνδρα

Ένα από τα πράγματα που μας έλειψαν τους τελευταίους μήνες ήταν το σινεμά. Αυτή η απόλαυση του να παρακολουθείς ένα φιλμ που έχεις επιλέξει μπροστά σε μια τεράστια οθόνη χωρίς άλλες μικρότερες οθόνες να αναβοσβήνουν. Τώρα που τα θερινά σινεμά ανοίγουν τις πόρτες τους θα έχουμε την ευκαιρία να αναπληρώσουμε τις χαμένες σινεφιλ βραδιές που χάσαμε και μας περιμένουν με νέους κανόνες: πληρότητα στο 70%, ανοιχτά κυλικεία, χωρίς διάλειμμα, ανά δύο θέσεις θα υπάρχει μία κενή, εκτός αν πρόκειται για οικογένεια ή για παρέα), προκειμένου να ακολουθήσουν την επόμενη Πέμπτη 4 Ιουνίου ακόμη περισσότερα θερινά σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε παρακάτω ποιες ταινίες θα προβάλουν τα θερινά της Αθήνας:
Το Cine Αλεξάνδρα προβάλλει το «Ραντεβού στο Belle Epoque» του Νικολά Μπεντός με τον Ντανιέλ Οτέιγ και την Φανί Αρντάν κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.15.

Το Cine Φιλοθέη προβάλλει τα «Σκοτεινά Νερά» του Τοντ Χέινς με τον Μαρκ Ράφαλο κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Το Cine Ψυχικό προβάλλει τα «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Το Ster Cool Τύμβος προβάλλει στην αίθουσα 2 το «Joker» του Τοντ Φίλιπς και στην αίθουσα 3 την «Ευτυχία» του Αγγελου Φραντζή, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Η Αβάνα προβάλλει το «Στα Μαχαίρια» του Ράιαν Τζόνσον, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Η Αίγλη στο Χαλάνδρι προβάλλει την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Η Αίγλη στο Ζάππειο προβάλλει την «Ευτυχία» του Αγγελου Φραντζή, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Η Ακτή στη Βουλιαγμένη προβάλλει την «Ευτυχία» του Αγγελου Φραντζή, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.15.

Το Αλεξ στο Πόρτο Ράφτη προβάλλει την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Ο Αμύντας προβάλλει την «Ευτυχία» του Αγγελου Φραντζή, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 20.45 και στις 22.45.

Το Ανοιξις προβάλλει τα «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Το Αρτεμις στου Παπάγου προβάλλει ταιριαστά τον «Απόστρατο» του Ζαχαρία Μαυροειδή, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00 και στις 23.00.

Το Αττικόν Αλσος στο Γαλάτσι προβάλλει την «Ευτυχία» του Αγγελου Φραντζή, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.15.

Το Ηλέκτρα προβάλλει την «Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ» του Κλιντ Ιστγουντ κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.10.

Το Κάρμεν προβάλλει την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 20.50.

Η Λάουρα προβάλλει τα «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Η Μαριλένα προβάλλει την «Ευτυχία» του Αγγελου Φραντζή, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.15.

Τα Παναθήναια προβάλλουν τα «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο τη Δευτέρα 1η Ιουνίου και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 20.45 και τον «Απόστρατο» του Ζαχαρία Μαυροειδή τη Δευτέρα 1η Ιουνίου στις 23.00 και την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 23.00.

Το Σινέ Γέρακας προβάλλει τον «Εξαφανισμένο» του Ροντρίγκο Σορογκόγιεν, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 20.45.

Το Σινέ Φλοίσβος προβάλλει την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Το Στέλλα στην Κυψέλη προβάλλει το «Βαμμένο Πουλί» του Βάκλαβ Μαρχούλ, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 20.50 (ώρα προσέλευσης 20.15).

Το θερινό Τριανόν προβάλλει την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, κάθε βράδυ, Δευτέρα 1η και Τρίτη 2 Ιουνίου στις 21.15.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT