Olga Korolova: Η πιο διάσημη DJ της Ουκρανίας έγινε πολεμική ανταποκρίτρια

Η Olga Korolova, η πιο διάσημη DJ της Ουκρανίας έγινε πολεμική ανταποκρίτρια και εξομολογείται.

Elle 04 Μαρ. 22
Olga Korolova: Η πιο διάσημη DJ της Ουκρανίας έγινε πολεμική ανταποκρίτρια

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Olga Korolova εγκατέλειψε το σπίτι της στο Chernihiv της Ουκρανίας, μαζί με την κόρη της, το σκύλο της και ό,τι μπόρεσε να στριμώξει σε δύο σακούλες. «Οδηγούσα σαν τρελή», λέει. «Είδα μια βόμβα και στον εγκέφαλό μου το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν: «Τρέξε για το παιδί σου».

Οδηγούσε για ώρες, περνώντας τελικά τα σύνορα με την Πολωνία όπου για το ίδιο βράδυ, είχε κλείσει μια συναυλία αλληλεγγύης για τον λαό της. Μία από τους κορυφαίες techno DJ της Ουκρανίας, η Korolova πέταξε το setlist της και έπαιξε μουσική αποκλειστικά για τη χώρα της. Η ανάρτηση της απόλυτα συγκινητική:

“Ευχαριστώ Πολωνία! @praga_centrum. Σας ευχαριστώ για τη χθεσινή βραδιά. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας στο σπίτι μου την Ουκρανία. Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα set στη ζωή μου. Παίζω μόνο κομμάτια από Ουκρανούς DJS και παραγωγούς ❤️ Αυτοί οι ταλαντούχοι DJs. Η μουσική τους θα είναι για πάντα. Έκλαιγα γιατί είχα την υποστήριξη και την αγάπη τους! Είμαστε δυνατοί, μπορούμε να το κάνουμε”

«Έκλαιγα στη σκηνή», λέει στο BBC News. “Έπαιζα και έκλαιγα. Ήταν το πιο δύσκολο σετ της ζωής μου, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να κάνω κάτι για την πατρίδα μου”. Η Korolova δώρισε την αμοιβή της στον ουκρανικό στρατό και στις φιλανθρωπικές οργανώσεις που βοηθούν τους πρόσφυγες. Το επόμενο βράδυ, φιλοξένησε έναν ξεχωριστό έρανο στο κανάλι της στο YouTube. Η σελίδα της στο Instagram, που κάποτε φιλοξενούσε λαμπερές ταξιδιωτικές φωτογραφίες και πλάνα από νυχτερινά μαγαζιά, τώρα φιλοξενεί ενημερώσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία και πλάνα από τη ρωσική εισβολή.

Μάθε περισσότερα για την Olga Korolova, τη πιο διάσημη DJ της Ουκρανίας που έγινε πολεμική ανταποκρίτρια στο TheNotebook.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: