ELLE NOW: Όλα όσα δεν μπορούμε να περιμένουμε να κάνουμε αυτόν τον Ιούνιο

Αυτόν τον Ιούνιο δεν θα κουραστούμε να πηγαίνουμε σε Live, έκθεσεις και τα θερινά σινεμά.

Elle 03 Ιουν. 23
ELLE NOW: Όλα όσα δεν μπορούμε να περιμένουμε να κάνουμε αυτόν τον Ιούνιο

Το καλοκαίρι είναι κι επίσημα εδώ. Όλα όσα ανυπομονούμε να κάνουμε αυτόν τον Ιούνιο βρίσκονται τις επιλογές του ΕLLE IOYNIOY.

LIVE

Ιούνιο

Το πιο αγαπημένο μας καλοκαιρινό φεστιβάλ, το Release Athens, πλημμυρίζει και φέτος με μουσική την Πλατεία Νερού με το πιο δυνατό και πολυσυλλεκτικό line up του. Τι ξεχωρίζουμε; Την pop πριγκίπισσα των ημερών  μας Rosalίa, η οποία θα μοιραστεί τη σκηνή με τον διάσημο Βρετανό rapper Central Cee και την Αφρικανή Ayra Starr (20/6). Στις 21 το πάρτι αναλαμβάνουν οι Röyksopp και οι κιθάρες, τα ντραμς και τα synths των M83.

Ιούνιο

Αγαπημένη μας μέρα, η 23/6 με τη θρυλική Siouxsie, μία από τις πιο επιδραστικές φιγούρες της μουσικής. Μαζί της, οι μαυροφορεμένοι Ιnterpol από τα ’00s και οι νοσταλγικοί Echo & The Bunnymen του Ian McCulloch. Στις 25/6 στη σκηνή ανεβαίνουν οι Μadrugada. Πριν από αυτούς, το κοινό θα ζεστάνουν οι πολύ κεφάτες και άξιες Wet Leg. Στις 15/7, το φεστιβάλ παραδίνεται στους δικούς μας Stereo Nova και στους σκοτεινούς Boy Harsher. Η συνέχεια ανήκει στους σταρ: Οι Arctic Monkeys, μετά το εντυπωσιακό sold out, θα εμφανιστούν και δεύτερη μέρα στο Release Athens (18-19/7). Στις 21/7 θα κατεβούμε στην Πλατεία Νερού για να δούμε το σόου των Prodigy και των Primal Scream.

Στις 27/7 θα ζήσουμε μια ιστορική στιγμή: το φεστιβάλ υποδέχεται τους θρυλικούς Wu– Tang Clan. Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες στο releasefestival.gr

ΣΙΝΕΜΑ

Ιούνιο

Το φεστιβάλ των Καννών ολοκληρώθηκε και μέσα από αυτό πήραμε μια γεύση από τις ταινίες που θα προβληθούν στα θερινά σινεμά τους επόμενους μήνες, αλλά και τη νέα σεζόν. Δύο ήταν τα πολυαναμενόμενα εμπορικά φιλμ που έκαναν πρεμιέρα: Το Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου είναι ένας αποχαιρετισμός στον περίφημο αρχαιολόγο που δεν θα μπορούσε να μην είναι συγκινητικός, όπως και ο Harrison Ford στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μαζί του και η Phoebe Waller-Bridge που φέρνει κάτι από τον αέρα της ηρωίδας της στο Fleabag. (29/6)

Ιούνιο

Δεν έχουμε ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά οι φαν του Wes Anderson αδημονούν για τo Asteroid City. Aκόμη και αν δεν περιμένουμε πλέον από τον συγκεκριμένο δημιουργό να μεγαλουργήσει δραματουργικά, τα χρώματα και οι συμμετρίες είναι εκεί και παραμένουν αλάνθαστες. Στα θετικά, και το all star cast. Ξεχωρίζουν οι Jason Schwartzman, Tom Hanks, Tilda Swinton, Steve Carell, Willem Dafoe, Margot Robbie, Adrien Brody, Edward Norton και η Scarlett Johansson στα ομορφότερά της.

ΕΚΘΕΣΗ

Ιούνιο

Ο Αριστείδης Λάππας επιμελείται την ομαδική έκθεση στην γκαλερί Breeder με τίτλο «Looking with the Eyes of Love». Στο πλαίσιο αυτής παρουσιάζονται έργα δέκα εικαστικών που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα. Σκοπός της δεν είναι μόνο να έρθουν οι θεατές σε επαφή με το έργο, αλλά και με τους εσωτερικούς διαλόγους και τις διεργασίες μέσα από τις οποίες ο κάθε δημιουργός κατέληξε σε αυτό. Ιάσωνος 45, Αθήνα, Έως 30 Ιουνίου 2023

TV

Ιούνιο

Έχετε σκεφτεί ότι θa θέλατε o Tom Holland να μας δείξει το πραγματικό του ταλέντο; Όσοι ξέρουν κάτι παραπάνω, λένε πως θα το κάνει μέσα από τη νέα σειρά του Apple TV+ The Crowded Room. Ένα θρίλερ μυστηρίου που διαδραματίζεται στα τέλη των ‘70s στη Νέα Υόρκη. Πρεμιέρα στις 9/6. Στις 22/6 επιστρέφει το And Just Like That ή αλλιώς η δεύτερη σεζόν του Sex and the City της νέας εποχής στο HBO MAX. Το ωραιότερο, όμως, είναι ότι σε αυτό τον κύκλο επιστρέφει και ο Έινταν. Για κάποιες από εμάς, ο πιο αγαπημένος σύντροφος της Κάρι. Ο δεύτερος κύκλος έχει να κάνει με την επανεκκίνηση κάποιου που έχει βιώσει το πένθος.

Ιούνιο

Ιούνιο

Την ίδια ημερομηνία, επιστρέφει μία από τις καλύτερες σειρές του 2022. Ο λόγος για τo Bear του FX το οποίο εμείς θα το δούμε μέσα από το Disney+ και χάρη στο οποίο γνωρίσαμε τον Jeremy Allen White, τον ταλαντούχο ηθοποιό που υποδύεται έναν σεφ που αναλαμβάνει το εστιατόριο του αδερφού του αφότου εκείνος πεθαίνει.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Ιούνιο

 

Ήρθε η στιγμή που τα απογεύματά μας θα καταλήγουν στην Πειραιώς 207. Για ποιες παραστάσεις έχουμε βγάλει ήδη εισιτήριο; Για το χορευτικό concept The Dancing Public της Mette Ingvartsen , η οποία πειραματίζεται με τη συλλογική εμπειρία του χορού. (17-18/6) Στις 22-23/6 θα παρακολουθήσουμε επίσης τη χορογραφία του Ισραηλινού χορογράφου LOVETRAIN2020.  Ο θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης Alexander Zeldin αφηγείται στις Εξομολογήσεις τη ζωή μιας γυναίκας με πρωτογενές υλικό τις συζητήσεις με τη μητέρα του(23-26/6).

Ιούνιο

Ιούνιο

Πλούσιο και το μουσικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ φέτος. Το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στις 22/6 θα πλημμυρίσει με τις φολκ ροκ κιθάρες των Waterboys. Την επόμενη ημέρα, οι ήχοι γίνονται πιο ηλεκτρονικοί με τον Nils Frahm. Στις 27/6, οι Ισλανδοί post rockers Sigur Rόs (1) θα μας χαρίσουν σίγουρα την πιο ατμοσφαιρική νύχτα του μήνα.

ΟΠΕΡΑ

Ιούνιο

Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, 1, 4, 7, 8, 10 Ιουνίου, η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει τη νέα της παραγωγή, μία από τις δημοφιλέστερες όπερες, τη Μαντάμα Μπαττερφλάι του Giacomo Puccini, σε μουσική διεύθυνση Βασίλη Χριστόπουλου και σκηνοθεσία Olivier Py, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου. Τον ρόλο του τίτλου ερμηνεύει η ανερχόμενη Νοτιοκορεάτισσα υψίφωνος Anna Son.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: