3 καλοκαιρινές λίστες του Spotify που τα ELLE girls ακούνε στο repeat (ή αλλιώς ξανά και ξανά)

Οι editors του Elle, έχουν ήδη μπει σε καλοκαιρινό mood και αναζητούν τα πιο χορευτικά ή και χαλαρωτικά κομμάτια που τις συνοδεύσουν στο γραφείο, στο ποτό και αργότερα στο νησί, αυτό το καλοκαίρι.

Elle 05 Ιουλ. 21
3 καλοκαιρινές λίστες του Spotify που τα ELLE girls ακούνε στο repeat (ή αλλιώς ξανά και ξανά)

Το καλοκαίρι σαν εποχή γεννά στον καθένα διαφορετικά συναισθήματα. Άλλοι μελαγχολούν, άλλοι αναγεννώνται μέσα απο τη θερμότητα και την κοινωνική επαφή που ανθίζει το καλοκαίρι. Όλοι όμως ανεξαιρέτως έχουμε συνδυάσει το καλοκαίρι με την αγαπημένη μας μουσική και τα πιο έντονα συναισθήματα. Ίσως είναι επειδή η ίδια η εποχή σε βοηθάει στην αποφόρτιση αλλά η ζέστη εντείνει απο μόνη της τα συναισθήματά μας.

μουσική

Ίσως πάλι απλά η ξεγνοιασιά, που όσο μεγαλώνουμε και γεμίζουμε ευθύνες και υποχρεώσεις κάπου χάνεται, επιστρέφει κάθε καλοκαίρι έστω και για λίγο για να μας υπενθυμίσει πως είναι ωραίο να περνάς καλά και δεν θα πρέπει κανείς να στο στερεί αυτό, ούτε κατα τη διάρκεια του υπόλοιπου χρόνου. Και η μουσική; Η μουσική -τουλάχιστον για εμάς εδώ στο elle.gr- είναι ο δίαυλος όλων των συναισθημάτων.

Νίνα

Η Νίνα δεν είναι όπως φαίνεται. Θα πίστευε κανείς πως τα ακούσματά της θα είχαν μια ελληνική νότα, αλλά είναι ταγμένη υπέρμαχος της House μουσικής. Την έχει συνδυάσει με όλες τις ωραίες στιγμές που πέρασαν, ακόμη και με αυτές που θα έρθουν.

Με το beat μεταφέρεται νοερά στο δικό της αγαπημένο νησί και για εκείνη η House μουσική είναι πράγματι ένα είδος τέχνης που μπορεί να “πατήσει” αυτομάτως όλα τα κουμπιά στο σώμα σου και να σε βάλει στο ρυθμό. Ένα γνήσιο παιδί του καλοκαιριού, που αν δεν υπήρχε καν ο χειμώνας, διόλου δε θα την πείραζε, ακούει στο repeat:

Ταϋγέτη

Η δυναμική στους στίχους και η ενέργεια που της μεταδίδει το κάθε μουσικό κομμάτι, είναι αυτό που εκτιμάει η Ταϋγέτη σε ό,τι κι αν επιλέξει να ακούσει. Με αυθεντική αγάπη στην alternative rock, τόσο στην κλασσική μορφή των Beatles και των Rolling Stones αλλά και στην πιο σύγχρονη με ακούσματα απο Killers, London Grammar και Coldplay, η μουσική για εκείνη είναι έμπνευση.

Το καλοκαίρι ακούγοντάς τη, ονειρεύεται τους στόχους της για το μέλλον χωρίς όμως να προβληματίζεται. Η απόλυτη ελευθερία που μπορεί να της προσφέρει η μουσική την αποφορτίζει απο όλα όσα την επιβαρύνουν για να φτάσει στην αυτοπραγμάτωση. Η Ταϋγέτη έχει και φέτος εμμονή με τους Florence and the Machine και θα ακούει στο Spotify πάντα και παντού:

https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DWXonPZu6nZnH?si=4Zocc1x-QjmEIdivIDvMDA&dl_branch=1&nd=1

Σοφία 

Η μουσική για τη Σοφία δεν είχε πάντα τον ίδιο ρόλο. Συνήθως τη συνόδευε στις εξόδους και στα ανέμελα καλοκαίρια. Όμως όταν ξεκινάς να επιλέγεις τι μουσική θα ακούσεις μόνος σου στο σπίτι, τότε καταλαβαίνεις πως έχεις μια κλίση προς ένα συγκεκριμένο είδος και αυτό, πάντα μπορεί να αλλάξει, όπως άλλωστε αλλάζεις κι εσυ μέσα στα χρόνια.

Με ακούσματα απο πολλά διαφορετικά είδη pop-rock jazz αλλά και ελληνικής rock και έντεχνης μουσικής, μετά τη Eurovision, η Σοφία όπως και πολλοί άλλοι, επιδόθηκαν στο να ακούνε στο repeat το συγκρότημα που κέρδισε φέτος. Δεν είναι άλλοι απο τους Ιταλούς Maneskin. Μικροί σε ηλικία αλλά μεγάλοι σε ταλέντο φωνάζουν “Rockn’Roll never dies” και αυτό είναι το δικό της σύνθημα για αυτό το καλοκαίρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: