House of Gucci: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την πολυαναμενόμενη ταινία

Η ιστορία που κρύβει πίσω του το χρυσό όνομα «Gucci» αναμένεται να προβληθεί στην μεγάλη οθόνη. Τα γυρίσματα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και οι πρώτες φωτογραφίες που φτάνουν στην δημοσιότητα « ξυπνούν» τη φαντασία μας.

Elle 09 Μαρ. 21
House of Gucci: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την πολυαναμενόμενη ταινία

Αυτή τη περίοδο η Lady Gaga και o Adam Driver βρίσκονται σε πυρετώδη γυρίσματα για την επερχόμενη ταινία «House of Gucci».Το πολυαναμενόμενο δράμα, σε σκηνοθεσία του Ridley Scott, βασίζεται στην πραγματική ιστορία της Patrizia Reggiani (Gaga) και του Maurizio Gucci (Driver), κληρονόμου του ομώνυμου πολυτελούς οίκου μόδας. Η ιστορία είναι γνωστή. Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 1973 και απέκτησε δύο παιδιά, την Allegra και την Alessandra. Η Reggiani ήταν γνωστή σοσιαλίστρια και αγαπούσε τα απλά πράγματα στη ζωή. Ο Gucci, εντωμεταξύ, ήταν φημισμένος για τις απερίσκεπτες δαπάνες του, που τον οδήγησαν τελικά στην πώληση των μετοχών της εταιρείας μόδας στην Investcorp, μια εμπορική τράπεζα με έδρα το Μπαχρέιν. Το 1985, ο Gucci υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την Reggiani, οδηγώντας και τους δύο σε έντονη διαμάχη που έλαβε τέλος το 1991.

https://www.instagram.com/p/CMQQgZ2JRHU/

Λίγα χρόνια αργότερα η ιστορία του ζευγαριού πήρε συνταρακτική τροπή. Ο 46χρονος κληρονόμος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε έξω από το γραφείο του στο Μιλάνο. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η Regianni ήταν αυτή που οργάνωσε τη δολοφονία. Συνελήφθη το 1997 και έκτοτε ονομάστηκε «Μαύρη Χήρα» από τον ιταλικό τύπο. Η δίκη ήταν το απόλυτο θέαμα για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και συνεχώς στο φως της δημοσιότητας έφθαναν συγκλονιστικές ανατροπές, συμπεριλαμβανομένων των αποκαλύψεων των συνεργών της Reggiani αλλά και το ποσό των 365.000 δολαρίων που δαπάνησε για να οργανώσει τη δολοφονία. Η πρώην σύζυγος του Gucci καταδικάστηκε σε φυλάκιση 29 ετών και απελευθερώθηκε το 2014. Όλα αυτά και πολλά αλλά θα απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη μέσα από την ταινία «House of Gucci», της οποίας την πρεμιέρα περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία.

https://www.instagram.com/p/CMSBzUFhF_T/

Ο Scott ​​προσπαθούσε να βγάλει το «House of Gucci» για πάνω από μια δεκαετία. Mάλιστα, κατά καιρούς υπήρχαν έντονες φήμες που ήθελαν μεγάλα αστέρια του Χόλυγουντ όπως την Angelina Jolie, το Leonardo Dicaprio,τη Penélope Cruz και τη Margot Robbie να είναι οι πρωταγωνιστές στο δράμα. Τελικά τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα ενσαρκώσουν η Lady Gaga και ο Adam Driver, ενώ το σενάριο θα υπογράψει ο Roberto Bentivegna. Το καστ ολοκληρώνεται με τους Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto, Jack Huston και Reeve Carney, και πολλά άλλα.

Αυτή τη στιγμή τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη και μέρα με τη μέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από τα backstage.H βασίλισσα της pop την περασμένη Τρίτη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Adam Driver δίνοντας μας μια πρώτη γεύση από τα παρασκήνια. Συγκεκριμένα οι δύο τους εμφανίστηκαν με chic χειμερινή ένδυση έχοντας ως φόντο το χιονισμένο τοπίο. Τώρα μια δεύτερη φωτογραφία έρχεται για να μας μεταφέρει ξανά στη σειρά. Η Lady Gaga μαζί με τον Αdam Driver είναι κλασικά ντυμένοι και αποπνέουν μια 80ς αισθητική που μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Beyoncé και η Serena William στηρίζουν δημόσια τη Meghan Markle για το θάρρος της

Για την Irina Shayk η λέξη «συνεπιμέλεια» δεν έχει καμία αξία

Natalia Vodianova: Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ για τη σεξουαλική υγεία των γυναικών

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT