Οι αναπάντεχες fashion στιγμές της σειράς WandaVision

Το πρώτο σίριαλ της Marvel είναι απολαυστικά παράξενο. Ο λόγος για το WandaVision και την αφορμή που μας έδωσε για retro fashion διάθεση.

Elle 24 Φεβ. 21
Οι αναπάντεχες fashion στιγμές της σειράς WandaVision

To WandaVision ήταν από τις πολυαναμενόμενες σειρές της χρονιάς και τώρα πια είναι και από τις πολυσυζητημένες. Πρόκειται για το πρώτο σίριαλ της Marvel Studios, το οποίο είναι διαθέσιμο από τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Disney. Το WandaVision εξελίσσεται σε μια από τις πιο ιδιαίτερες τηλεοπτικές εμπειρίες που είχαμε ποτέ. Ολοκληρώνεται σε εννιά επεισόδια, στα οποία πρωταγωνιστούν οι Elizabeth Olsen στον ρόλο της Wanda Maximoff (aka Scarlet Witch) και ο Paul Bettany στον ρόλο του Vision. Οι δυο τους στροβιλίζονται σε ένα σουρεαλιστικό ονειρικό τοπίο, μέσα από το οποίο μεταφέρονται σχεδόν μαγικά σε κλασικές comedies της αμερικάνικης τηλεόρασης. Μαζί τους κάνουμε ένα απολαυστικό ταξίδι από τα ασπρόμαυρα ’50s στα πιο groovy ’60s και ’70s, αλλά και στα πιο κλασικά και αγαπημένα ’80s. Φυσικά, μας ανοίγουν την όρεξη για ρετρό στυλιστικά πειράματα.

WandaVision

1. Σορτς, Miu Miu, 2. Παντελόνι, Ganni. 3. Ζακέτα Miu Miu, 4.Τσάντα, Saint Laurent, 5. Toπ Miu Miu, 6. Mule, Prada, 7. Φόρεμα, Baum und Pferdgarten. Όλα matchesfashion.com

Δείτε το τρέιλερ της σειράς:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT