Η ζωή της Audrey Hepburn γίνεται ταινία και αυτή είναι η ηθοποιός που θα την υποδυθεί

Η ηθοποιός θα είναι επίσης παραγωγός του project, με τον Michael Mitnick να γράφει το σενάριο.

Elle 08 Ιαν. 22
Η ζωή της Audrey Hepburn γίνεται ταινία και αυτή είναι η ηθοποιός που θα την υποδυθεί
Cover photo: Hulton Archive/Getty Images

Η Rooney Mara πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και να κάνει την παραγωγή μιας βιογραφικής ταινίας για την θρυλική και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Audrey Hepburn. Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο σκηνοθέτης του «Call Me by Your Name», Luca Guadagnino.

audrey mara

Photo: @cineoholic

Το project θα γυριστεί στα Apple Studios, αποτελώντας άλλη μία επιτυχία για το νεοσύστατο κινηματογραφικό στούντιο του τεχνολογικού γίγαντα. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε και ότι ο Michael Mitnick («The Staggering Girl», «The Current War») γράφει τη βιογραφική ταινία, αλλά δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες της πλοκής της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MovieDigger (@moviedigger)


Η γεννημένη στο Βέλγιο Βρετανίδα ηθοποιός Audrey Hepburn έχει πρωταγωνσιτήσει σε εμβληματικές ταινίες όπως το «Breakfast at Tiffany’s», «My Fair Lady», «Funny Face», «Sabrina» και «Roman Holiday» ανάμεσα στις πιο γνωστές. Συνολικά, ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου πέντε φορές, κερδίζοντας το, το 1953 για το «Roman Holiday». Η επιρροή και η καριέρα της επεκτάθηκε πέρα από την υποκριτική. Ήταν ένα διάσημο είδωλο της μόδας, η μούσα του Γάλλου σχεδιαστή Hubert de Givenchy και αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής της σε φιλανθρωπικό έργο. Αποσύρθηκε ουσιαστικά από την υποκριτική στις αρχές της δεκαετίας του 1980, εστιάζοντας αντ’ αυτού σε ανθρωπιστικά προγράμματα και συνδέθηκε στενά με τη UNICEF. Πέθανε στην Ελβετία το 1993 σε ηλικία 63 ετών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Audrey Hepburn (@audrey.hepburn)


Η βιογραφική ταινία της Hepburn είναι απλώς η πιο πρόσφατη απόδειξη της επιθετικής εισβολής της Apple στις πρωτότυπες ταινίες και σηματοδοτεί τη νίκη της εταιρείας σε πολέμους ανταγωνιστικών προσφορών εναντίον των στούντιο του Hollywood και των αντίπαλων εταιριών streaming. Τον Σεπτέμβριο, η Apple κυκλοφόρησε το δημοφιλές θρίλερ του Jon Watts με πρωταγωνιστές τους George Clooney και Brad Pitt, ενώ τον Δεκέμβριο η εταιρεία διασφάλισε ένα χωρίς τίτλο μεγάλου μήκους project της Formula 1 με τον Brad Pitt να έχει δεσμευτεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Joseph Kosinski του «Top Gun: Maverick» στη σκηνοθεσία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ: 

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: