Ο Kevin Macdonald θα σκηνοθετήσει το νέο ντοκιμαντέρ για τον John Galliano

Ο καταξιωμένος Σκωτσέζος σκηνοθέτης Kevin Macdonald θα σκηνοθετήσει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Βρετανού σχεδιαστή μόδας, John Galliano.

Elle 27 Ιαν. 22
Ο Kevin Macdonald θα σκηνοθετήσει το νέο ντοκιμαντέρ για τον John Galliano
Cover photo: @_meowmag

Ο πρώην επικεφαλής σχεδιαστής των γαλλικών οίκων μόδας Givenchy και Christian Dior, καθώς και της δικής του εταιρείας John Galliano, είναι σήμερα διευθυντής δημιουργικού του Maison Margiela με έδρα το Παρίσι.

Προσωπικότητα με τεράστια επιρροή στον κόσμο της μόδας, ο Galliano είναι μία αμφιλεγόμενη μορφή, καθώς ο Dior τον απέλυσε το 2011 μετά από σύλληψη για μέθη και αντισημιτικά σχόλια σε καυγά σε μπαρ του Παρισιού. Από την αρχή της συνεργασίας του με τον Dior το 1996, ο Galliano, ο οποίος γεννήθηκε στο Γιβραλτάρ και μεγάλωσε στο Λονδίνο, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο γαλλικό οίκο, καταφέρνοντας να κάνει τα σχέδια που πρωτοεμφανίστηκαν μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο φρέσκα και νεανικά.

Η καριέρα του Galliano ήταν ταραχώδης, ωστόσο το απίστευτο καλλιτεχνικό ταλέντο του έχει αντέξει κάθε είδους καταστροφή – επαγγελματική, προσωπική ή άλλη.

Διάβασε περισσότερα για το project στο real.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: