Ο «Νονός» έγινε σειρά και εμείς είδαμε ήδη το πρώτο trailer

To trailer έχει προκαλέσει μεγάλη αγωνία στους θαυμαστές για την ημέρα της προβολής.

Elle 03 Φεβ. 22
Ο «Νονός» έγινε σειρά και εμείς είδαμε ήδη το πρώτο trailer
Cover photo:@thegodfathermovie

Η 50ή επέτειος της ταινίας «Νονός» πλησιάζει, και η νέα σειρά της Paramount Plus, «The Offer», εξιστορεί πώς ο παραγωγός Albert S. Ruddy γύρισε μια ταινία που συχνά αναφέρεται ως μια από τις καλύτερες όλων των εποχών. H εμβληματική ταινία «The Godfather» αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει σε 4K Ultra HD για πρώτη φορά το Μάρτιο του 2022.

Το νέο τρέιλερ για την κυκλοφορία της σειράς, η οποία πρόκειται να βγει στις 28 Απριλίου, δίνει σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι μια γεύση.

Η ταινία αντιμετώπισε πολλά εμπόδια μέχρι να κυκλοφορήσει και να προβληθεί και αυτό αναδεικνύει η νέα σειρά. Ακόμα, ασχολείται με σκιερά οικονομικά και τον αγώνα του παραγωγού για να ολοκληρωθεί η ταινία του. Το «The Offer» παρουσιάζει μια νέα οπτική και η μίνι σειρά 10 επεισοδίων έχει ήδη κάνει αρκετούς να περιμένουν. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Michael tolkin και την παραγωγή ο Albert S. Ruddy, όπως ακριβώς και στην ταινία.

Ο Κόπολα είχε πρόσφατα δηλώσει: «Είμαι πολύ περήφανος για τον «Νονό» που σημάδεψε τα πρώτα μου βήματα της καριέρας μου. Σε αυτή την 50η επέτειο περιλαμβάνεται και το Coda: The Death of Michael Corleone, το οποίο συλλαμβάνει πλήρως το δικό μου όραμα αλλά και του Mario Puzo για το φινάλε της επικής τριλογίας».

Δες το trailer στο HELLO.gr 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT