Normal People: Τι φορά η ηρωίδα της πιο σέξι σειράς των ημερών;

Αν σας άρεσε το στυλ της Marianne από το Norman People τότε θα πρέπει να αποκτήσετε μερικά από τα κομμάτια που βρήκαμε στα πιο δημοφιλή brands.

Elle 28 Μαΐ. 20
Normal People: Τι φορά η ηρωίδα της πιο σέξι σειράς των ημερών;

Το Normal People, η σειρά που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό (προβλήθηκε από το HULU και το BBC) είναι μια από τις καλύτερες προσαρμογές βιβλίων σε τηλεοπτική σειρά τα τελευταία χρόνια. Επεισόδιο το επεισόδιο εξελίσσεται σε μια πολύ καλύτερη εκδοχή του ομώνυμου βιβλίου της Ιρλανδής συγγραφέως Rooney Salley που γνωρίσαμε το περασμένο ανέμελο καλοκαίρι με το Συζητήσεις Μεταξύ φίλων (Εκδόσεις Πατάκη).

Το Normal People ξεκινά όπως μια τυπική, ερωτική ιστορία ανάμεσα σε δυο εφήβους. Ενός μοναχικού, ευκατάστατου και καθόλου δημοφιλούς κοριτσιού, της Marianne και ενός γοητευτικού, έξυπνου προερχόμενου από την εργατική τάξη αγοριού, του Connell. H μητέρα του δουλεύει στην εντυπωσιακή έπαυλη της Marianne.

Οι δυο τους ερωτεύονται και μας παίρνουν από το χέρι για να μας διηγηθούν το love story τους: από τα έφηβα κρυφά φιλιά μέχρι την πρώιμη ενήλικη, γεμάτη σταυροδρόμια ζωή τους. Στην πορεία, χάνονται, χωρίζουν, βρίσκονται, ψάχνουν τον εαυτό τους, αμφιβάλουν για αυτόν, προσπαθούν να ξεφύγουν από το παρελθόν τους, να θεραπεύσουν τα τραύματα τους, κάνουν σεξ και δίνουν φοβερά φιλιά που σε κάνουν να πιστεύεις ότι οι δυο πρωταγωνιστές αποκλείεται να μην τα δίνουν και στην πραγματική τους ζωή. Η χημεία μεταξύ τους είναι το πιο δυνατό άλλωστε σημείο της σειράς. Το δεύτερο είναι η εικόνα της. Μέρος αυτής και το στυλ της πρωταγωνίστριας.

Η ενηλικίωση της, η ωριμότητα της, η σχέση με την αυτοπεποίθηση, τη σεξουαλικότητα και το σώμα της, αλλά και η διάθεση της περνούν μπροστά από τα μάτια μας μέσα από τα φορέματα της-αγαπήσαμε το σμαραγδί βελούδινο wrap dress-, τα μουντά σε χρώματα πουλόβερ της, τα ρομαντικά λινά της στις ιταλικές διακοπές, τα σέξι σύνολα της και σε εκείνα τα άνετα denim κομμάτια που την πετυχαίνουν πάντα στις πιο βολικές, ήσυχες, αλλά πιο ιδιαίτερες ψυχολογικά  στιγμές της. Ακολουθούν μερικά κομμάτια που η Marianne θα μπορούσε να έχει στην ντουλάπα της.

Λινό φόρεμα, Asos, asos.com

Φόρεμα & Other Stories, stories.com

Φόρεμα Zara, zara.com

Φόρεμα Asos, asos.com

Ολόσωμο μαγιό & Other Stories, stories.com

Φόρεμα & Other Stories, stories.com

Φόρεμα Asos, asos.com

Σαλοπέτα Topshop, topshop.com

Φόρεμα Mango, mango.com

Φόρεμα Monki, monki.com

 

Πουλόβερ French Connection, frenchconnection.com

Denim Φούστα Zara, zara.com

Αμάνικο πουκάμισο Pink Woman, pinkwoman-fashion.com

Ολόσωμο μαγιό H&M, hm.com

Extra tip: Το άλλο της μισό, ο όμορφος Connell έκανε το internet να παραμιλάει όχι με το στυλ του, αλλά με την αλυσίδα στο λαιμό του. Έγινε τόσο viral που απέκτησε λογαριασμό στο intagram.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς: 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT