Οι The Bad Poetry Social Club στο Gazarte Roof Stage θα μας θυμίσουν την τρυφερότητα της άνοιξης και του έρωτα

Οι The Bad Poetry Social Club (Β. Σέργη, Π.Ι.Ε.Β., α. επίθετη, Fâné, MFS) επιστρέφουν στην καρδιά της Αθήνας, για μία ακόμα μοναδική spoken word performance, σχεδόν δύο χρόνια μετά την τελευταία τους ομαδική εμφάνιση.

Elle 26 Απρ. 23
Οι The Bad Poetry Social Club στο Gazarte Roof Stage θα μας θυμίσουν την τρυφερότητα της άνοιξης και του έρωτα

Μετά το breakthrough της Β. Σέργη με το ‘’ΜΟΥ’’ και τον πρώτο τους ομαδικό spoken word δίσκο C I N E M A T I C, οι The Bad Poetry Social Club έρχονται την Τετάρτη 3 Μαΐου στην σκηνή του Gazarte για να προλογίσουν και να στρώσουν το χαλί για ένα ακόμη καυτό καλοκαίρι που πλησιάζει.

Θα βρεθούν στην σκηνή για να μας θυμίσουν την τρυφερότητα της άνοιξης και του έρωτα, των καλύτερων ημερών που έρχονται. Φτάνουν στην σκηνή μαζί με την γλυκιά μυρωδιά των πρώτων νερατζιών που ανθίζουν στα βρώμικα πεζοδρόμια, την πρώτη μυρωδιά του γιασεμιού που σκαρφαλώνει στον τοίχο κάποιου στενού.

Το The Bad Poetry Social Club είναι μια καλλιτεχνική ομάδα που ιδρύθηκε το 2019 στην Αθήνα. Αντικείμενα της ομάδας είναι το spoken word, το video poetry, η αυτοέκδοση και το poetry performance. Έχουν επιμεληθεί και συμμετάσχει σε πληθώρα poetry performances, lives, παραστάσεις και αναλόγιες παρουσιάσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τα μέλη της έχουν συμμετάσχει σε πληθώρα καλλιτεχνικών φεστιβάλ στην Ελλάδα. Μυθοπλαστικά podcast τους έχουν παρουσιαστεί στο διαγωνιστικό τμήμα podcast του 62ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Ερμηνεύουν: Β. Σέργη, Π.Ι.Ε.Β., α. επίθετη, Fâné, MFS
Σκηνογραφική επιμέλεια: The Bad Poetry Social Club
👉 Για πληροφορίες επικοινωνείτε στο e-mail advance@dynasty.gr και στο instagram @dynastyathens.

Event link: https://www.facebook.com/events/521169886871369
Tickets: https://www.viva.gr/tickets/music/the-bad-poetry-social-club-at-gazarte/

ΥΤΒ channel:
https://www.youtube.com/channel/UC3JEXiBlde6bDaXtUM8M-qg
Spotify channel:
https://open.spotify.com/artist/36D6ROEUT3Xv4uVHp7UyVN

Κεντρική Φωτογραφία: Βαγγέλης Μαρτίνης

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT