Ποια διάσημη σειρά έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής;

Ο λόγος για μια από τις πιο πολυσυζητημένες και σχεδόν πάντα sold out θεατρικές παραστάσεις της τελευταίας δεκαετίας που ανέβηκε πρόσφατα ξανά στο Λονδίνο, το Fleabag της Phoebe Waller-Bridge που ενέπνευσε και την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά που έρχεται στο Μέγαρο στις 12/9 σε απευθείας σύνδεση από το Wyndham’s Theatre του Λονδίνου!

Elle 05 Σεπ. 19
Ποια διάσημη σειρά έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής;

Το βραβευμένο θεατρικό έργο Fleabag που ενέπνευσε την ομώνυμη συναρπαστική τηλεοπτική σειρά του BBC, η οποία πρόσφατα προτάθηκε για 11 Βραβεία Emmy, θα προβληθεί την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 9:30 το βράδυ σε ζωντανή μετάδοση από το Wyndham’s Theatre του Λονδίνου στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη (με αγγλικούς υπέρτιτλους).


Δημιουργός, συγγραφέας και πρωταγωνίστρια του Fleabag είναι η ιδιοφυής Phoebe Waller-Bridge, η οποία έχει φτιάξει μια ιδιαίτερη, σύγχρονη ηρωίδα με φόντο το σημερινό Λονδίνο. Μας αρέσει ο τρόπος που μιλάει με θάρρος για την γυναικεία σεξουαλικότητα και την οικογένεια και ο τρόπος που αντιμετωπίζει το πένθος της ως χαρακτήρας. Η φοβερή ωμή πραγματικότητα της καταλήγει να είναι τρυφερή χωρίς να είναι μαλθακή. Η ηρωίδα είναι δραματική την ίδια στιγμή που παραμένει αστεία. Έχει μια αστείρευτη διαρκή διάθεση να μας προκαλεί έκπληξη, γέλιο και βούρκωμα ταυτόχρονα. Ίσως είναι αυτός ο συνδυασμός που την κάνει να ξεχωρίζει και που δίνει ρυθμό στο ξετύλιγμα αυτής της πολυσχιδούς γυναικείας προσωπικότητας, η οποία αναπνέει βαθιά λέξεις, αλήθειες, φόβους, αποτυχίες και δράματα. Επίσης νιώθεις συνεχώς ότι προσπαθεί συνέχεια να σου επιτεθεί. Σου επιτίθεται από φόβο μήπως και δεν την καταλάβεις. Τι είναι αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όμως από αυτό το κορίτσι του Fleabag; Είναι ότι είναι αθεράπευτα ερωτευμένη με τον ίδιο τον έρωτα. Η ελπίδα του την πονά, αλλά την ξαναγεννά κάθε φορά.
Με άλλα λόγια, είτε έχετε δει την σειρά είτε όχι, μην χάσετε αυτή τη θεατρική προβολή στο Μέγαρο Μουσικής.

 

Πληροφορίες
210 72 82 333

Αρχική Σελίδα

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT