Plissken: Ένα φεστιβάλ στο κέντρο της Αθήνας

Το Plissken Festival επιστρέφει με ένα διήμερο γεμάτο μουσική.

Elle 08 Ιουν. 22
Plissken: Ένα φεστιβάλ στο κέντρο της Αθήνας

Όσοι δεν φύγουν από την Αθήνα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, θα δώσουν ραντεβού για χορό στην Τεχνόπολη στο Plissken Festival. Εκεί θα επιστρέψει το Plissken Festival (12-13/6) φέτος μετά την πανδημία με ένα διήμερο, όπου πολύ δυνατά ονόματα από τον χώρο της ηλεκτρονικής, της indie rock και της dance μουσικής θα δώσουν ένα μεγάλο πάρτι. Από το line up, φυσικά, ξεχωρίζει ο ηλεκτρικός παραγωγός Caribou ( φωτό πάνω) που φτάνει στην Αθήνα έπειτα από μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία και υπόσχεται μια διονυσιακή βραδιά, κατά την οποία τα mandra του, όπως τα Can’t Do Without You, Odessa, Sun θα ακουστούν και θα χορέψουν όλη την πόλη. Μαζί του, οι Γάλλοι super star Polo & Pan, ο εκκεντρικός Yves Tumor που δίνει ένα μοναδικό σόου και, φυσικά, ο ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό Bonobo. Σε όλα αυτά προσθέστε τον εκρηκτικό Slowthai με το ωμό punk του.

Plissken
Από πάνω και δεξιόστροφα: Sherelle, Effy, Sama’ Abdulhadi, Mala Rodriguez και η Alexis.

GIRL POWER on stage
Είναι πολλά τα κορίτσια που θα αναζητήσουμε στις σκηνές του Plissken Festival. Η Sherelle είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στην club σκηνή του Λονδίνου, κυρίως γιατί ξέρει να ανακατεύει στα dj sets της το παρελθόν με το παρόν, κρατώντας συνέχεια το ενδιαφέρον του κοινού.

Από την ίδια πόλη μάς έρχεται και η ανερχόμενη Effy που έχει και τα διαπιστευτήρια του BBCradio.

H Sama’ Abdulhadi είναι η πρώτη Παλεστίνια dj και ηλεκτρονική παραγωγός που διηγείται την ιστορία του τόπου της μέσα από τη μουσική της.

Η έμπειρη Mala Rodriguez από την Ισπανία “φτύνει” επίκαιρες φεμινιστικές ρίμες δίνοντας φοβερό σόου.

Τέλος, η Alexis είναι γνωστή για τα βραδύκαυστα dj sets που κρατάνε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Συνολικά στο Plissken Festival, θα εμφανιστούν πάνω από 45 καλλιτέχνες live, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις μουσικές στους στις τέσσερεις συνολικά σκηνές της Τεχνόπολης.

Δείτε αναλυτικά το line up στο plisskenfestival.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!