Σειρές: Οι στιγμές που καθόρισαν το 2020

Οι τηλεοπτικές σειρές που μας καθήλωσαν και μας κράτησαν συντροφιά αυτή την ομολογουμένως δύσκολη χρονιά.

Elle 18 Δεκ. 20
Σειρές: Οι στιγμές που καθόρισαν το 2020

Η σειρά το Γκαμπί της Βασίλισσας είναι στα top trends του Netflix αυτή τη στιγμή, με την πρωταγωνίστρια Anya-Taylor Joy να κλέβει φυσικά την παράσταση, αφού κρατά όλη την ιστορία στα χέρια της. Παρακολουθούμε την Beth Harmon από την εφηβεία της, όταν μένει ορφανή και μεταφέρεται σε ορφανοτροφείο. Εκεί ανακαλύπτει το σκάκι και γεννιέται το σπάνιο ταλέντο της που την οδηγεί στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, με την ίδια να παλεύει με τους εθισμούς της και τις εμμονές της.

Σειρές

Η φιλόδοξη Έμιλι, στέλεχος μάρκετινγκ από το Σικάγο, βρίσκει τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, όπου πρέπει να τα βγάλει πέρα με τη δουλειά, τη φιλία και τον έρωτα. Αυτή η ιστορία ξεδιπλώνεται μέσα από την πολυαναμενόμενη σειρά του Netflix «Emily in Paris», με πρωταγωνίστρια την Lily Collins.Τη σειρά υπογράφει ο Darren Star, o Αμερικάνος παραγωγός του Sex & The City, ενώ την ενδυματολογική επιμέλεια έχει η διάσημη Patricia Field, που έχουμε ταυτίσει με τις μοναδικές εμφανίσεις της Carrie Bradshaw, αλλά και με τα κοστούμια του Devil Wears Prada.

Σειρές

Το Normal People ξεκινά όπως μια τυπική, ερωτική ιστορία ανάμεσα σε δυο εφήβους. Ενός μοναχικού, ευκατάστατου και καθόλου δημοφιλούς κοριτσιού, της Marianne και ενός γοητευτικού, έξυπνου προερχόμενου από την εργατική τάξη αγοριού, του Connell. H μητέρα του δουλεύει στην εντυπωσιακή έπαυλη της Marianne. Οι δυο τους ερωτεύονται και μας παίρνουν από το χέρι για να μας διηγηθούν το love story τους: από τα έφηβα κρυφά φιλιά μέχρι την πρώιμη ενήλικη, γεμάτη σταυροδρόμια ζωή τους.

Σειρές

Στο σήριαλ High Fidelity του δικτύου Hulu εκτός από τις ανθρώπινες σχέσεις και το πως επιβιώνεις από ένα χωρισμό πρωταγωνιστεί η μουσική. Η πρωταγωνίστρια φτιάχνει συνέχεια λίστες με τραγούδια για κάθε περίσταση, αλλά κυρίως για το χωρισμό. Η μουσική είναι το ελιξίριο της. Με αυτή θεραπεύει τα πάντα και προσπαθεί να τα ξεπεράσει. Όμως δεν γίνεται να μην προσέξει κανείς τον τρόπο που έχει επιλέξει να ντύσει την πανέμορφη Zoë, η ενδυματολόγος Colleen Atwood (υπεύθυνη για τα κοστούμια μεταξύ άλλων ταινιών όπως ο «Ψαλιδοχέρη» και οι «Αναμνήσεις μιας Γκέισας).

Σειρές

Ακόμα και αν δεν είχες παρακολουθήσει το The Crown μέχρι σήμερα, το 2020 σίγουρα μπήκες στον πειρασμό αφού στην 4η σεζόν τα φώτα στρέφονται στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία υποδύεται η Emma Corrin.

Διαβάστε περισσότερα:

Οι τάσεις του 2020 που θα φορέσεις και το 2021!

8 χειμερινά λουκ για να βγεις από το σπίτι με άλλη διάθεση

Χρυσό: Είσαι έτοιμη να το προσθέσεις στο γιορτινό στυλ σου;

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT