Sex/Life: Η αληθινή ιστορία πίσω από την μεγάλη επιτυχία του Netflix

Πίσω από κάθε σενάριο κρύβεται και μια ιστορία. Κάπως έτσι εμείς μάθαμε από πού είναι εμπνευσμένη η ιστορία της σειράς του Netflix, Sex/Life.

Elle 10 Ιουλ. 21
Sex/Life: Η αληθινή ιστορία πίσω από την μεγάλη επιτυχία του Netflix
Cover Photo: @sexlife

Το Sex/Life μπορεί να είναι μία από τις πιο ερωτικές σειρές του Netflix, όμως για τη συγγραφέα B. B. Easton είναι μία πολύ όμορφη ανάμνηση.

Για όσους δεν το ξέρουν η επιτυχημένη δραματική σειρά, είναι βασισμένη στο βιβλίο που έγραψε το 2016,  «44 κεφάλαια για 4 άνδρες». Όπως και στη σειρά, η ανάμνηση ξεκίνησε από ένα ταξίδι της B. B. Easton, η οποία κατέγραψε πραγματικές παλιές της «αποδράσεις» με πρώην συντρόφους της, μεταξύ των οποίων ήταν: «ένας tattoo artist που έγινε πεζοναύτης στον στρατό των ΗΠΑ,  ένας punk rocker που βρίσκεται σε αναστολή και ένας μπασίστας της heavy metal».

Σε αυτή την αναδρομή, η B.B είπε στο «Oprah Daily»: «Αυτή ήταν η πιο λυτρωτική εμπειρία για μένα, καθώς με βοήθησε να γεφυρώσω το χάσμα μεταξύ της τωρινής ζωής μου και του κοριτσιού που κάποτε ήμουν. Ζούσα τη ζωή μου, αλλά έγραψα όλα αυτά για τις διασκεδαστικές περιπέτειες που βίωσα. Αυτό με βοήθησε να αισθάνομαι το ίδιο πρόσωπο».

Μάθε περισσότερα για την αληθινή ιστορία πίσω από την σειρά Sex/life στο Glance.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: