11 βιβλία που θα μεταφερθούν στην μεγάλη και την μικρή οθόνη μέσα στο 2022

Συγκεντρώσαμε 11 συναρπαστικές λογοτεχνικές διασκευές που βγαίνουν στις μεγάλες και μικρές οθόνες το 2022.

HELLO.gr 09 Φεβ. 22
11 βιβλία που θα μεταφερθούν στην μεγάλη και την μικρή οθόνη μέσα στο 2022

Το βιβλίο έχει τη δική του μαγεία. Η οθόνη επίσης τη δική της. Τι συμβαίνει, όμως, όταν ένα βιβλίο μεταφέρεται στην οθόνη -κινηματογραφική ή τηλεοπτική- και πώς αντιδρά το κοινό; Άλλοι αρέσκονται να βλέπουν τις μεταφορές και άλλοι όχι και τόσο.

Ωστόσο, μέσα στο 2022 αναμένεται να γίνει μεταφορά βιβλίων στην οθόνη. Έτσι, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 11 συναρπαστικές λογοτεχνικές διασκευές που βγαίνουν στις μεγάλες και μικρές οθόνες φέτος, οι οποίες σκοπό έχουν να κερδίσουν το κοινό. Από το πολυαναμενόμενο “Death on the Nile” μέχρι τη νέα ερμηνεία του Netflix για ένα κλασικό μυθιστόρημα της Jane Austen.

Έγκλημα στο Νείλο

Αυτή η μεταφορά της Αγκάθα Κρίστιπρόκειται να βγει επιτέλους στους κινηματογράφους αυτή την άνοιξη – και ανυπομονούμε. Η σύνοψη της ταινίας, η οποία αποτελεί συνέχεια της πρώτης εμφάνισης του σκηνοθέτη Kenneth Branagh ως Πουαρό στο Murder on the Orient Express του 2017, λέει: «Η αιγυπτιακή περιπέτεια του Ηρακλή Πουαρό σε ένα λαμπερό ατμόπλοιο ποταμού κατεβαίνει σε μια τρομακτική αναζήτηση για έναν δολοφόνο όταν ο μήνας του μέλιτος καταρρέει από βίαιους θανάτους».

Conversations with Friends

Μετά την επιτυχία των Normal People, το πρώτο μυθιστόρημα της Sally Rooney, “Conversations with Friends” διασκευάζεται επίσης για την τηλεόραση – και από την ίδια ομάδα! Στη σειρά 12 επεισοδίων του BBC/Hulu θα πρωταγωνιστήσει η νεοφερμένη Alison Oliver και η Sasha Lane ως δύο φοιτητές κολεγίου του Δουβλίνου που δημιουργούν μια παράξενη και σεξουαλικά φορτισμένη σχέση με ένα ηλικιωμένο παντρεμένο ζευγάρι.

Μάθε και τα υπόλοιπα που θα δούμε στην οθόνη το 2022 στο HELLO.gr.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: