Τα είδωλα των εφηβικών σου χρόνων επιστρέφουν!

Αν είχες αφίσες των Backstreet Boys στους τοίχους σου και άκουγες στο repeat τα τραγούδια των Spice Girls, αυτό το θέμα σε ενδιαφέρει.

Elle 16 Νοε. 18
Τα είδωλα των εφηβικών σου χρόνων επιστρέφουν!

Το 2019 αναμένεται να είναι η χρονιά των δυναμικών μουσικών comeback. Πριν λίγες μέρες οι Spice Girls ανακοίνωσαν την επανασύνδεσή τους για μια επετειακή περιοδεία και δεν άργησαν να ακολουθήσουν και οι Backstreet Boys. Αυτή όμως ήταν μόνο η αρχή. Κάτι μας λέει ότι η έφηβη που κρύβεις μέσα σου ανυπομονεί για τις συναυλίες της χρονιάς!

Spice Girls

Στις 5 Νοεμβρίου το girl band συνώνυμο των 90s ανακοίνωσε της ημερομηνίες μιας μικρής αλλά περιεκτικής περιοδείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορεί να λείπει η αγαπημένη μας Posh Spice αλλά τα υπόλοιπα κορίτσια σίγουρα θα βάλουν φωτιά στην σκηνή. Say you’ll be There!

Backstreet Boys

Backstreet’s Back, Alright! 18 χρόνια μετά το boy band που έκαψε καρδιές την δεκαετία του 90 ανακοίνωσε ότι θα κάνει την μεγαλύτερη τουρνέ που έκανε ποτέ. Το DNA World Tour θα περάσει και από μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Μήπως πρέπει να κάνεις γρήγορα και να προλάβεις τα εισιτήρια που θα πωλούνται από 16 Νοεμβρίου;

Boyz II Men

Το συγκρότημα με τους αισθαντικούς στίχους και τις R’n’B μελωδίες επιστρέφει προς μεγάλη έκπληξη των θαυμαστών του. Μετά την συμμετοχή τους στο 24K Magic Tour του Bruno Mars ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν solo περιοδεία που θα περάσει και από την Ευρώπη. Αν θέλεις να χορέψεις στους ρυθμούς του I’ll Make Love to You πρέπει να δράσεις άμεσα. 

Tokio Hotel

Δεν ήσουν φαν της ποπ και προτιμούσες την πιο dark αισθητική των Γερμανών Tokio Hotel; Aν ανήκεις στις ορκισμένες θαυμάστριες που ποτέ δεν κατάφεραν να τους δουν live η επόμενη χρονιά είναι η ευκαιρία που ζητούσες. Τι και αν ο Bill μεγάλωσε και είναι πια το αγόρι της Heidi Klum; Σίγουρα θα τραγουδήσει το Through the Monsoon με το ίδιο πάθος.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: