Thunder Force: Βρήκαμε την πιο διασκεδαστική superhero ταινία- και ναι! είναι στο Netflix

Η Melissa McCarthy και η Octavia Spencer, ένα ασυνήθιστο δίδυμο με το όνομα Thunder Force, βάζουν τις στολές τους σε μια διασκεδαστική κωμωδία σούπερ-ηρωίδων, στο Netflix.

Elle 04 Μαΐ. 21
Thunder Force: Βρήκαμε την πιο διασκεδαστική superhero ταινία- και ναι! είναι στο Netflix
Cover photo Credit @thunderforcenetflix Instagram

To Netfix για άλλη μια φορά, μας προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε όταν θέλουμε μια δόση χαλάρωσης. Μια κωμωδία σούπερ-ηρωίδων με ωραίο concept, ελαφριά ροή και το έμφυτο χάρισμα της Melissa McCarthy, που μπορεί να σώσει με το χιούμορ της -κυριολεκτικά- τον κόσμο. Το Thunder Force, μια πρόσφατη superhero παραγωγή του Netflix είναι η τέλεια ταινία για ένα άνετο βράδυ στο σπίτι, με κάποιες συγκινητικές στιγμές -βασισμένες στη γυναικεία αλληλεγγύη που αγαπάμε να βλέπουμε- αλλά και μια δόση -ιδιαίτερου- χιούμορ.

Το Thunder Force ξεκινά στα μέσα της δεκαετίας του ’80 στο Σικάγο που πολιορκείται από «κακοποιούς» – που έχουν υπερφυσικές δυνάμεις και μια δόση ψυχοπάθειας. Όταν οι γενετιστές γονείς της Emily (Octavia Spencer) σκοτώνονται από έναν κακοποιό, έρχεται στο σχολείο της Lydia (Melissa McCarthy). Στην αρχή της ταινίας, τα κορίτσια είναι σε εφηβική ηλικία και αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι πως συμμετέχει και η κόρη της McCarthy στο ρόλο της έφηβης Lydia- με μεγάλη επιτυχία.

Τα κορίτσια χτίζουν μια όμορφη φιλία, αλλά η Έμιλι δεν συνεχίζει να θέλει να πάρει εκδίκηση από τους κακοποιούς για τους αδικοχαμένους γονείς της, επινοώντας μια φόρμουλα για την αντιμετώπισή τους, ενώ απο την άλλη η Λυδία θέλει απλώς να ζήσει την εφηβεία της. Με διαφορετικούς στόχους και όνειρα για το μέλλον, οι δρόμοι των κοριτσιών χωρίζουν για τα επόμενα 25 χρόνια , έως ότου η Lydia αναζητά την κολλητή της για το 25ο reunion συμμαθητών.

thunder force

Photo Credit @thunderforcenetflix Instagram

Απο αυτό το σημείο και έπειτα, ξεκινά η δράση. Η Melissa McCartney δίνει πραγματικό στιλ σε ό,τι κάνει και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα σε αυτή την ταινία, όπου ακόμη κι αν το χιούμορ είναι διαφορετικό απ’ότι ίσως θα περιμέναμε, συνεχίζει να είναι διασκεδαστικό. Η Spencer, όντας η ήρεμη δύναμη  δίνει μια ισορροπία στη ροή της ταινίας και δεν μπορούμε φυσικά να μη σχολιάσουμε την ερμηνεία της Taylor Bosby (κόρη της Emily) η οποία -αν και νέα- αποδίδει με μεγάλη επιτυχία το δυναμισμό μιας γυναίκας με στόχους.

Κάποιες χιουμοριστικές ατάκες λειτουργούν και κάποιες όχι, αλλά συτό δε φαίνεται να ενοχλεί το κάστ και ούτε εμάς. Το είδος αυτής της κωμωδίας δεν καινούργιο, ειδικά για τους θαυμαστές της McCarthy, αλλά αυτό δεν το κάνει απαραίτητα κακό, ή απογοητευτικό, αλλά κάπως οικείο. Σε κάθε περίπτωση όμως η ταινία αυτή κάνει αυτό που αναμένεται. Προσφέρει χαλάρωση και άνεση και μια ώρα που θα μπορέσεις να αδειάσεις το μυαλό σου από όλα, με το ταλέντο της McCarthy να πρωταγωνιστεί σε αυτό και το superhero στοιχείο να είναι το ιδανικό στοιχείο φαντασίας που χρειαζόμαστε για να ξεφύγουμε λίγο από την κουραστική καθημερινότητα.

https://www.instagram.com/p/CNO9qhep7c3/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT