To πιο ζεστό και λυρικό live του Ιανουαρίου

Θέλετε να ακούσετε κάτι απαλό, τρυφερό και γλυκά πληγωτικό; Τότε ξέρουμε ποιο live δεν πρέπει να χάσετε. Αυτό που η συνθέτης, πιανίστα, μουσικός και τραγουδίστρια, Hania Rani θα δώσει στο ιστορικό κτίριο του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» στις 14/1.

Elle 08 Ιαν. 20
To πιο ζεστό και λυρικό live του Ιανουαρίου

Μετά τα πάρτι των εορτών καιρός για κάτι πιο ευαίσθητο και εσωστρεφές. Καιρός για κάτι μαλακό, βαθύ και λυρικό. Καιρός για κάτι ζεστό. Η κλασικά εκπαιδευμένη πιανίστα, μουσικός και συνθέτης Hania Rani έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να μας αποδείξει το ταλέντο της. Η Hania δεν είναι απλά μια πολύ καλή πιανίστρια, είναι μια μουσικός που ξέρει να φτιάχνει ατμόσφαιρες, να χαρίζει συναισθήματα στους ακροατές της, να δημιουργεί διαθέσεις, να κεντά κινηματογραφικά σκηνικά, και να γνέφει εικόνες από νότες που χορεύουν σε ένα γαϊτάνι που έχει για κέντρο του την καρδιά. Μια καρδιά που χτυπά δυνατά, αλλά τρυφερά.


Εκείνο το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου θα μας παρουσιάσει το ντεμπούτο της άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 2019 με τον τίτλο “Esja”, το οποίο ηχογραφήθηκε σε ένα στούντιο στο Reykjavik, και στα άγρια βουνά του Bieszczady στην Πολωνία. Στα άγρια αυτά τοπία έχει αφιερώσει η μουσικός τις συνθέσεις της που είναι αθώες, πανέμορφες και γάργαρες σαν ένα αρχαίο ποτάμι που αναβλύζει από μια ζεστή, πάναγνη πηγή.

Ακούστε εδώ το κρυστάλλινο Glass:

Info:
Εισιτήρια: 26€ – Α’ Ζώνη, 22€ – Β’ Ζώνη, 18€ – Άνω Διάζωμα
Διεύθυνση: Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός», Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: