Το trailer της νέας ταινίας του James Bond το είδατε; Ήρεμα ρωτάμε

Ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει αν όλα πάνε καλά στις 12 Νοεμβρίου με τη νέα ταινία της σειράς Time to Di, μέχρι τότε έχουμε στα χέρια μας και στα μάτια μας μπροστά το καταιγιστικό trailer. Υπέροχα τοπία, απίστευτες σκηνές δράσης και μάχης, πανέμορφα κορίτσια, ο γοητευτικός Ντάνιελ Κρέγκ και τα στενά-κυρίως γκρι- κοστούμια του.

Elle 04 Σεπ. 20
Το trailer της νέας ταινίας του James Bond το είδατε; Ήρεμα ρωτάμε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, στο τελευταίο του κεφάλαιο ως Μποντ, θα βρεθεί σε μια αποστολή που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα, που θα τον αλλάξει σαν πράκτορα (αλλά και σαν άνθρωπο) και θα αφήσει το στίγμα της σε αυτό το τεράστιο franchise. Στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ (Ντάνιελ Κρεγκ) έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Στην ταινία θα δούμε επίσης τη Λέα Σειντού που συνεχίζει από την προηγούμενη ταινία, ενώ στο ρόλο ενός ανατριχιαστικού κακού βλέπουμε τον ταλαντούχο Mr Robot, Ράμι Μάλεκ που για μια ακόμη φορά φαίνεται να είναι καταπληκτικός.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα που τον ξέρουμε από την πολύ καλή δουλειά που είχε κάνει στο True Detective.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: