Θα είναι αυτό το καλοκαίρι ονειρεμένο για εσένα; Τι λέει το ζώδιό σου;

Tι λένε τ’ άστρα για τις σχέσεις, τον έρωτα, την υγεία και το χρήμα; Μάθε τα πάντα και μετά κάνε τα σχέδιά σου...

HELLO.gr 18 Ιουν. 20
Θα είναι αυτό το καλοκαίρι ονειρεμένο για εσένα; Τι λέει το ζώδιό σου;

Σίγουρα το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό από τα άλλα! Αυτό όμως δε σημαίνει πώς δεν μπορούμε να το χαρούμε!

ΚΡΙΟΣ

Σχέσεις: Δίκοπο μαχαίρι η πολύμηνη «στάση» του Άρη στον Κριό! Θα εντυπωσιάζετε, με την ενέργεια και το δυναμισμό σας. Όμως, η συχνά έντονη ροή αδρεναλίνης θα τεντώνει διάθεση, θα οξύνει αντιδρά σεις, θα προκαλεί βιασύνη, απροσεξία και θα τεντώνει νεύρα, σχέσεις, συνεργασίες. Για οικογενειακές διακοπές προτιμήστε τέλη Ιουλίου ως 15 Αυγούστου, κοντρολάροντας τον άριο εγωκεντρισμό και αποφεύγοντας όσους και ό,τι σας
τεντώνει. Στα συν: σπορ, διασκέδαση, αποδράσεις και οι φίλοι που αντέχουν τους υψηλούς ρυθμούς σας!

Έρωτας: Σέξι, τολμηροί και ερωτεύσιμοι, όταν ο άριος ερωτισμός ενώνεται αρμονικά με τη γοητεία της Αφροδίτης,πλέον της εύνοιας σε φλερτ και έρωτες (Ιούλιος, ως 7/8). Θα πρέπει, όμως, να διασφαλίσετε αγάπη και συντροφικότητα, κοντρολάροντας το «εγώ» και τον ανταγωνισμό του Άρη, που αντιμάχονται το «εμείς» -ιδίως γύρω από τις εκλείψεις, αλλά και αργότερα, κατά την πολύμηνη συμμετοχή του Άρη σε εκρηκτικές δυσαρμονίες (από 15/8 και μετά).

Υγεία: Εκτονώστε ευχάριστα -με σπορ, κολύμπι, χορό- όλες τις… αποχρώσεις της έντασης και της νευρικότητας και με αρκετή ξεκούραση. Οδηγείτε προσεκτικά και αποφύγετε επικίνδυνα σπορ όταν είστε σε ένταση.

Χρήμα: Μπορεί να ισορροπήσει, αν οργανωθεί… λιτά!

ΤΑΥΡΟΣ

Σχέσεις: Εντάσεις και δυσκολίες μείωσαν αντοχές, με επιπτώσεις σε εργασία και
προσωπική ζωή και συνεχίζουν τα αρνητικά vibes εκλείψεων και Ερμή ανάδρομου, που δυσκολεύουν επικοινωνία -ως 15/7. Ως τότε αποφύγετε: επικίνδυνα σπορ, άσκοπες μετακινήσεις, ανοργάνωτα ταξίδια. Γενικά, κυριαρχεί ο Ουρανός στον Ταύρο, που απαιτεί αλλαγές ως απαλλαγές, κάνοντας πολλούς να αμφισβητούν σχέσεις ή ό,τι άλλο σας δεσμεύει, χωρίς να σας ικανοποιεί. Ευτυχώς που γίνεται ανάδρομος (15/8- 27/11), γλυκαίνοντας φιλίες και οικογενειακές σχέσεις.

Έρωτας: Ο Ουρανός στον Ταύρο μεν χαρίζει γοητεία που ηλεκτρίζει, αλλά προτρέπει στην αναζήτηση κάποιου που θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή σας. Η κόντρα Αφροδίτης/ Ποσειδώνα τονίζει φαντασιώσεις και ρομαντισμό, οπότε προστατέψετε την καρδιά σας από έρωτες αταίριαστους (μέσα Ιουλίου-αρχές Αυγούστου). Μετά, θα ανοίγεστε, θα εκφράζετε συναισθήματα και ανάγκες και θα τολμάτε με ιδιαίτερη εύνοια σε γνωριμίες! Θα γνωρίσετε τον νέο σας έρωτα; Θα… ξαναγνωρίσετε τρυφερά τον παλιό σας σύντροφο; Γιατί όχι, και, μάλιστα, κάτω από το τόσο ρομαντικό ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι (3/8)!

Υγεία: Προέχει η ξεκούραση! Αλλά και η αποτοξίνωση, εν όψει πολύμηνων επιρροών που στρεσάρουν.

Χρήμα: Τύχη και καταναλωτικές τάσεις -ιδίως τον Ιούλιο.

Μάθε τις προβλέψεις του καλοκαιριού και για τα υπόλοιπα ζώδια στο HELLO.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: